11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Pomohaci nu renunță la hainele sfinte, și pace! Boboteaza l-a prins la Feldru, îmbrăcat în preot și fără mască

Cristian Pomohaci pare să nu renunțe la hainele preoțești. Deși condamnat definitiv și caterisit, fostul preot din Rebrișoara a postat câteva poze în care apare în sutană, în localitatea Feldru. Fără mască și însoțit de câteva credincioase, Pomohaci se pregătea de mers după agheasmă.

În luna martie a anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Sentința a rămas definitivă în luna octombrie. Mai mult, acesta trebuie să plătească statului român prejudiciile cauzate, 136.572 de lei, și să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității, în Rebrișoara.

Din cauza problemelor sale, Cristian Pomohaci a fost caterisit, iar odată cu aceasta, i se interzice și purtarea hainelor bisericești. Totuși, Pomohaci nu pare să renunțe la hainele sfinte,  care, așa cum scria Bistrițeanul.ro AICI, i-ar putea aduce probleme penale.

Acesta a postat pe pagina sa câteva poze în care apare în sutană, fără mască, alături de mai multe femei din Feldru.

Cu căntuța după ageasmă (sfânta agheasmă mare) cu niște fomei credincioase din Feldru ! Feldru , Bistrița-Năsăud 06.01.2021” este mesajul ce însoțește imaginile.

Într-o oră de la publicarea pozelor, postarea a strâns sute de comentarii și zeci de distribuiri.

 

 

Fostul preot a fost acuzat inclusiv de act sexual cu un minor, acuzații care însă nu s-au concretizat într-un dosar, clasându-se în cele din urmă, după ce faptele s-au prescris.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: