4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Pomohaci nu renunță la hainele sfinte, și pace! Boboteaza l-a prins la Feldru, îmbrăcat în preot și fără mască

Cristian Pomohaci pare să nu renunțe la hainele preoțești. Deși condamnat definitiv și caterisit, fostul preot din Rebrișoara a postat câteva poze în care apare în sutană, în localitatea Feldru. Fără mască și însoțit de câteva credincioase, Pomohaci se pregătea de mers după agheasmă.

În luna martie a anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Sentința a rămas definitivă în luna octombrie. Mai mult, acesta trebuie să plătească statului român prejudiciile cauzate, 136.572 de lei, și să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității, în Rebrișoara.

Din cauza problemelor sale, Cristian Pomohaci a fost caterisit, iar odată cu aceasta, i se interzice și purtarea hainelor bisericești. Totuși, Pomohaci nu pare să renunțe la hainele sfinte,  care, așa cum scria Bistrițeanul.ro AICI, i-ar putea aduce probleme penale.

Acesta a postat pe pagina sa câteva poze în care apare în sutană, fără mască, alături de mai multe femei din Feldru.

Cu căntuța după ageasmă (sfânta agheasmă mare) cu niște fomei credincioase din Feldru ! Feldru , Bistrița-Năsăud 06.01.2021” este mesajul ce însoțește imaginile.

Într-o oră de la publicarea pozelor, postarea a strâns sute de comentarii și zeci de distribuiri.

 

 

Fostul preot a fost acuzat inclusiv de act sexual cu un minor, acuzații care însă nu s-au concretizat într-un dosar, clasându-se în cele din urmă, după ce faptele s-au prescris.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.