11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Pomohaci nu renunță la hainele sfinte, și pace! Boboteaza l-a prins la Feldru, îmbrăcat în preot și fără mască

Cristian Pomohaci pare să nu renunțe la hainele preoțești. Deși condamnat definitiv și caterisit, fostul preot din Rebrișoara a postat câteva poze în care apare în sutană, în localitatea Feldru. Fără mască și însoțit de câteva credincioase, Pomohaci se pregătea de mers după agheasmă.

În luna martie a anului trecut, Cristian Pomohaci a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Sentința a rămas definitivă în luna octombrie. Mai mult, acesta trebuie să plătească statului român prejudiciile cauzate, 136.572 de lei, și să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunității, în Rebrișoara.

Din cauza problemelor sale, Cristian Pomohaci a fost caterisit, iar odată cu aceasta, i se interzice și purtarea hainelor bisericești. Totuși, Pomohaci nu pare să renunțe la hainele sfinte,  care, așa cum scria Bistrițeanul.ro AICI, i-ar putea aduce probleme penale.

Acesta a postat pe pagina sa câteva poze în care apare în sutană, fără mască, alături de mai multe femei din Feldru.

Cu căntuța după ageasmă (sfânta agheasmă mare) cu niște fomei credincioase din Feldru ! Feldru , Bistrița-Năsăud 06.01.2021” este mesajul ce însoțește imaginile.

Într-o oră de la publicarea pozelor, postarea a strâns sute de comentarii și zeci de distribuiri.

 

 

Fostul preot a fost acuzat inclusiv de act sexual cu un minor, acuzații care însă nu s-au concretizat într-un dosar, clasându-se în cele din urmă, după ce faptele s-au prescris.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...