-0.2 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Concurs de orientare, pe timp de noapte, în Parcul Mare

Un concurs de orientare, pe timp de noapte, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, este programat pentru seara zilei de 28 septembrie, în Parcul Municipal Regele Mihai I, cu ocazia „Zilelor Sportului European”.

În seara zilei de 28.09.2023, cu ocazia „Zilelor Sportului European” D.J.T.S. Bistrița- Năsăud, în colaborare cu Nord Team Bistrița și în parteneriat cu Primăria Bistrița, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud și Liceul Sportiv Bistrița, vor organiza o întrecere de orientare, pe timp de noapte„, potrivit Nord Team Orientare Bistrita.

Concursul se va desfășura în Parcul Municipal Regele Mihai I, începând cu ora 19.30 și va dura 3 ore și 30 de minute.

Sunt așteptați să participe copii cu vârste cuprinse între 10-17 ani, care se vor întrece pe categorii de vârstă. Aceștia trebuie să fie dotați cu lanternă frontală (obligatoriu) și busolă (opțional).

Traseul se va desfășura în parc, parte din stadion și străzile din proximitatea parcului. Informații și înscrieri la tel. 0742 022 823. Ne vom aduna în parc, la Palatul Culturii”, mai spun organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...