14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud acordă burse de excelență și de merit pentru anul universitar 2021-2022

CABINET PREŞEDINTE

Nr.VIII/20553 din 09.09.2021

 

A N U N Ț

privind acordarea burselor de excelență și de merit

pentru anul universitar 2021-2022

         Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud acordă:

– burse de excelenţă studenţilor proveniţi din instituţiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud, admişi în anul I universitar 2021-2022, care au obţinut medalii sau premii I, II şi III la olimpiadele organizate la nivel internaţional recunoscute de către Ministerul Educaţiei, pe parcursul studiilor liceale, cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud;

– două burse de merit studenţilor admişi în anul I de studiu universitar 2021-2022, proveniţi de la instituțiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud şi cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul studiilor liceale şi la concursurile, olimpiadele şcolare organizate de Ministerul Educaţiei.

Condițiile de acordare și documentele ce urmează a fi depuse la dosare pentru obținerea burselor, sunt publicate pe site-ul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: www.portalbn.ro, secțiunea: Documente necesare obținerii burselor de excelență și burselor de merit.

Dosarele se pot depune la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş nr.1, până la data de 05.10.2021, ora 16.ºº.

Informaţii suplimentare se pot obține la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, persoana de contact: doamna Câmpan Aurora-Anca-inspector superior, Direcţia economică – Biroul coordonare instituţii subordonate, administrare patrimoniu, telefon 0744.537315.

  

PREŞEDINTE,

EMIL RADU MOLDOVAN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...