-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Consiliul Județean BN: Anunț Modernizare DJ 173B, Bistrița-Tărpiu

Anunţ public

CONSILIUL JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD, titular al proiectului: ”Modernizare DJ 173B, km 2+728-10+000, Bistrița-Tărpiu, județul Bistriţa-Năsăud, tronson 2, km 6+280-10+000, Tărpiu”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat, propus a fi amplasat în localitatea Tărpiu, intravilan, extravilan, comuna Dumitra, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, str. Parcului, nr. 20, în zilele de luni – joi între orele 9:00 ÷15:00 şi vineri între orele 9:00 ÷13:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbn.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

Administrator public,

Grigore Florin Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: