8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Senatorul Ioan Deneș, în vizită la Budacu de Jos

Senatorul PSD Ioan Deneș a vizitat ieri comuna Budacu de Jos. Ce i-a transmis primarului din localitate:

Astăzi am fost alături de colegii mei din organizația PSD Budacu de Jos. 

Felicitări domnului primar Sandu Simionca pentru reconfirmarea în fruntea organizației locale și felicitări tuturor celor care au intrat în echipa de conducere a organizației!

Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și vă doresc succes în proiectele pe care vi le-ați propus!”, a mai transmis senatorul Ioan Deneș.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.