15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Copiii sărbătoresc ziua de 1 Iunie, cu bicicletele, la Inspir Sport!

De Ziua Copilului, Inspir Sport îi provoacă pe toți copiii care au biciclete să se bucure de libertate, joc și aer curat. Astfel, toți cei mici sunt așteptați, împreună cu prietenul pe două roți, la sediul magazinului, mâine, între orele 10:00 – 13:00. Ce se va întâmpla acolo:

Mâine e ziua lor, ziua copiilor!

Și ce mod mai bun de a-și petrece ziua dacă nu în aer liber, cu joc și voie bună, dar și cu sport pentru sănătate!

Inspir Sport (fostul Moto Velo) vrea să-i inspire chiar și pe cei mici să trăiască sănătos, așa că a pregătit un eveniment special pentru ei, pentru ziua lor.

Mâine, între orele 10:00 – 13:00, toți copiii care au biciclete sunt așteptați la sediul firmei, de pe Bulevardul Decebal.

„De 1 Iunie vino cu cei mici pe biciclete la Inspir Sport! Între orele 10:00 – 13:00 desenăm pe asfalt, ne întrecem cu bicicletele, ne jucăm cu baloanele! Avem surprize și mici bucurii pentru toți copiii!”, anunță aceștia.

Și ca să fie și mai distractiv, nu puteau lipsi prietenii cei mai buni ai copiilor, Mikey și Minnie. Iar celelalte surprize le vor descoperi cei mici chiar acolo.

Sport, sănătate, jocuri și surprize-ce altceva mai bun i-ai putea oferi copilului tău, de ziua lui?

Iar dacă bicicleta nu e în condiții optime, stai liniștit că Inspir Sport își pregătește bicicleta pentru vară !

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: