0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

Copilă de 12 ani din Cușma, dispărută fără urmă. Polițiștii o caută

O copilă de 12 ani din Cușma a dispărut aseară de acasă. Polițiștii o caută, iar cei care pot oferi orice informație despre ea sunt rugați să sunt la 112.

Copila a plecat aseară de acasă și nu s-a mai întors. În cursul nopții, mama copilei i-a anunțat dispariția la poliție. Adolescenta se numește Bozga Emilia-Raluca și are 12 ani.

Copila are o înălțime de 1,55 m, greutate de 45 de kilograme, fața ovală, ten deschis, ochi căprui și păr lung de culoare șaten-închis. La momentul dispariției, copila purta o bluză de culoare gri, pantaloni de tip stofă de culoare neagră și pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot oferi informații despre adolescentă sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE

Aseară, după ora 22.00, reprezentanții IPJ au anunțat că minora a fost găsită. Aceasta nu fusese victima vreunei infracțiuni.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...