-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO Încă un târg de cai desfășurat ilegal a fost închis. Amenzile împărțite au trecut de 50.000 de lei

După ce weekendul trecut polițiștii au închis un târg ilegal și-au dat amenzi în valoare de aproape 50.000 de lei, povestea s-a repetat cu punct și virgulă și în acest weekend. Un alt târg de cai fără autorizație de funcționare a fost închis, iar amenzile au trecut și astăzi de 50.000 de lei.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor alături de cei de la Rutieră, Serviciul Acțiuni Speciale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic, cu suportul DSVSA BN au luat astăzi la puricat încă un târg de cai.

Acesta a fost închis pe loc, iar persoanele prezente evacuate, întrucât nu avea autorizație de funcționare. Polițiștii au dat 37 de amenzi, valoarea totală a lor depășind 53.000 de lei.

S-au găsit nereguli cu privire la protecția animalelor, a normelor veterinare, circulația pe drumurile publice, lipsa caselor de marcat și chiar din sfera tulburării ordinii și liniștii publice.

„De asemenea, ca măsuri complementare, polițiștii au dispus reținerea a 4 permise de conducere și confiscarea sumei de 1.250 de lei de la un operator econimic. În urma intervenției, 34 de persoane au fost legitimate și 58 de cabaline au fost verificate”, mai informează IPJ BN.

Detalii despre intervenția de weekendul trecut, din 1 mai, puteți citi mai jos:

Zeci de mii de lei amendă după ce au organizat ilegal un târg de cai VIDEO

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: