21.9 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

CORONAVIRUS: Zero persoane infectate, 95 în carantină, 99 izolați la domiciliu

Situația privind coronavirusul, în județ, e în dinamică. În ceea ce privește numărul celor infectați sau încarantinați, nu s-a schimbat nimic de ieri. Totuși, încă 20 de persoane au intrat în izolare la domiciliu, în nici 24 de ore.

România se află în stadiul 3 de intervenție, din cauză că s-a depășit pragul de 100 de infectați cu COVID -19. Azi, la ora 08.30, la nivel național existau 139 de români depistați pozitiv. Dintre aceștia, 6 sunt vindecați.

În județul nostru, de ieri și până azi, situația privind cei infectați sau încarantinați nu s-a schimbat. Doar a celor monitorizați la domiciliu.

„Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în județul nostru sunt la această oră: 

  • 95 persoane în carantină și
  • 99 persoane în izolare la domiciliu.

Tuturor persoanelor carantinate le-au fost recoltate probe pentru a fi testate”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Din nefericire, autoritățile județene stau ca pe jar, la fel ca și familiile celor încarantinați. De trei zile, peste 90 de probe sunt în lucru, iar rezultatele se lasă așteptate:

Sunt în așteptare, de trei zile, peste 90 de probe din județul nostru pentru depistarea virusului! Soluția președintelui CJ:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...