12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

CRAMA JELNA angajează trei bucătari pentru restaurant și pensiune

Dacă ești pasionat de bucătărie și totodată îți dorești un loc stabil, în care să te poți
dezvolt
a este momentul să-ți îndrepți atenția spre Crama Jelna! Își măresc echipa și sunt gata să-ți ofere recompensă pe măsură.

Restaurantul Crama Jelna își mărește echipa! Dacă poți să ajuți la desăvârșirea idealului culinar între preparate locale și vin – acum ți se oferă o șansă. O echipă faină și o recompensă pe măsură!

Căutăm trei colegi noi pentru postul de bucătar. Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi! Sună-ne sau trimite-ne CV-ul tău la Ovidiu Moldovan – 0740.98.60.56,  [email protected]”, au transmis cei care se ocupă de cramă. 


Crama Jelna, este locul feeric al județului nostru situat în piemontul Munților limani, la limita între satul Jelna și Satu Nou.

Aici se făurește unul dintre cele mai apreciate vinuri din lume, clasat, anul trecut în Top 18 în lume, cu Premiul Vinofeed:

CRAMA JELNA se impune la nivel internațional! A câștigat cu Sauvignon Blanc 2020 unicul și Marele Premiu Vinofed

Pe lângă cramă și podgorie, aici există și un restaurant cochet. Acesta este focusat pe bucătărie locală și pe preparate faine cu mult gust.

Tot aici găsiți și o pensiune de 4 margarete cu 8 camere.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...