3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

CRAMA JELNA angajează trei bucătari pentru restaurant și pensiune

Dacă ești pasionat de bucătărie și totodată îți dorești un loc stabil, în care să te poți
dezvolt
a este momentul să-ți îndrepți atenția spre Crama Jelna! Își măresc echipa și sunt gata să-ți ofere recompensă pe măsură.

Restaurantul Crama Jelna își mărește echipa! Dacă poți să ajuți la desăvârșirea idealului culinar între preparate locale și vin – acum ți se oferă o șansă. O echipă faină și o recompensă pe măsură!

Căutăm trei colegi noi pentru postul de bucătar. Pentru detalii, nu ezita să ne contactezi! Sună-ne sau trimite-ne CV-ul tău la Ovidiu Moldovan – 0740.98.60.56,  [email protected]”, au transmis cei care se ocupă de cramă. 


Crama Jelna, este locul feeric al județului nostru situat în piemontul Munților limani, la limita între satul Jelna și Satu Nou.

Aici se făurește unul dintre cele mai apreciate vinuri din lume, clasat, anul trecut în Top 18 în lume, cu Premiul Vinofeed:

CRAMA JELNA se impune la nivel internațional! A câștigat cu Sauvignon Blanc 2020 unicul și Marele Premiu Vinofed

Pe lângă cramă și podgorie, aici există și un restaurant cochet. Acesta este focusat pe bucătărie locală și pe preparate faine cu mult gust.

Tot aici găsiți și o pensiune de 4 margarete cu 8 camere.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.