1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO- Veșnica problemă de la Uriu: Terenuri inundate din cauza stației de pompare a apei uzate

Locuitorii din Uriu au o veșnică problemă, de când s-a realizat sistemul de canalizare. Stația de pompare a apei uzate se defectează des, iar terenurile din jur sunt inundate.

De aproape o săptămână, terenurile din jurul stației de pompare a apei uzate de la Uriu băltesc.

Iarăși s-a defectat ceva la pompă. Nu are putere să împingă apa. Proprietarii terenurilor au anunțat pe cei de la primărie. Ei le-au spus că nu ține de ei și că trebuie anunțați cei de la Aquabis. Dar nu s-a prezentat nimeni” a transmi I.M. redacției Bistrițeanul.ro.

Problema pare să fie așa de ani de zile.

Acolo e o veșnică problemă. De când s-a făcut sistemul de canalizare la Uriu. Tot vin cei de la Aquabis și o repară dapoi iarăși se strică. Nu știu care e problema. De vină ar fi și faptul că oamenii aruncă ce nu trebuie în canalizare. Dar totuși, prea des se defectează. Am anunțat pe cei de la Aquabis să vină să vadă” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei, Radu Spermezan.

Directorul Aquabis a recunoscut și el că e o veșnică problemă acolo și a promis că va trimite o echipă de intervenție.

Cei de la Aquabis au atras atenția de nenumărate ori cu privire la ceea ce se aruncă în canalizări, lucru ce duce la defectarea pompelor și refularea apei uzate.

FOTO/VIDEO – NERVI la Ilișua: Apa dintr-un canal dă pe dinafară, ajungând în râul Țibleș!

FOTO: CE mai aruncă bistrițenii-n canalizare?!? Pături, haine și covoare

Ce mai aruncă bistrițenii în canalizare? Ce spuneți de un cadru de motocicletă!

FOTO: Ce au descoperit lucrătorii Aquabis în sistemul de canalizare

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. RAU ASA CEVA CINE FACE ASA CEVA UNDE ESTE CULTURA RESPEKTUL -CE RUSINE SI CUM VOI BN. VA DATI CA VOI ATI ANVATZAT CEVA .SI CA ASTA SI ASA CEVA O FAC NUMAI – OAMENI FAR CARAKTER .RUSINE VOUA .( noi ne iubim tara si neamul .? .Laudatori – SI RASISTI.

    • Bineinteles ca tine. Scoala , lipsa educatiei banii sifonati pe ozn uri in loc sa faca investitii in sistemele vechi de 50+ ani de alimentare cu apa/canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...