-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Ce mai aruncă bistrițenii în canalizare? Ce spuneți de un cadru de motocicletă!

Într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că subdimensionarea rețelelor de canalizare nu este singura problemă din municipiu. Unii chiar aruncă tot ce le vine la mână în canalizare. Muncitorii Aquabis au găsit inclusiv un cadru de motocicletă aruncat în canalizare.

În cadrul conferinței de presă susținută ieri de directorul Aquabis și președintele Consiliului Județean s-a adus în discuție și construirea haotică din municipiu, care face ca unele rețele de apă și canal să fie subdimensionate și nepregătite pentru a prelua atâtea noi gospodării.

Și bistrițenii își bat joc pur și simplu de canalizare și aruncă tot ce le vine la mâna. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, muncitorii Aquabis au găsit în canalizare inclusiv un cadru de motocicletă.

„O să vă cruciți ce se găsește în canalizare. Nu o să vă vină să credeți, că găsești cadru de motocicletă în canalizare. Cadru de motocicletă… Oricum ar fi dimensionate și subdimensionate canalizările. Sunt situații pe care nu le prevedea nimeni”, a precizat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Ion Șandru a confirmat faptul că nu de puține ori canalizarea se înfundă cu ce aruncă oamenii. De dimineața și până seara la 23:00, mașinile de intervenție sunt  în teren pentru a rezolva situațiile de acest gen.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ala nu e de motocicleta….e doar cadrul legal prin care aquabisul inceraca sa ne arate….fa te ca lucrezi!
    Cel mai mult ma intristeaza ca directorul a pus botul la gluma unui subaltern!
    Mai stiu un director care a primit o gluma de la angajati…doar ca ala s-a prins ca era 1 aprilie!
    Asta…..batman! batman!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: