8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ce mai aruncă bistrițenii în canalizare? Ce spuneți de un cadru de motocicletă!

Într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că subdimensionarea rețelelor de canalizare nu este singura problemă din municipiu. Unii chiar aruncă tot ce le vine la mână în canalizare. Muncitorii Aquabis au găsit inclusiv un cadru de motocicletă aruncat în canalizare.

În cadrul conferinței de presă susținută ieri de directorul Aquabis și președintele Consiliului Județean s-a adus în discuție și construirea haotică din municipiu, care face ca unele rețele de apă și canal să fie subdimensionate și nepregătite pentru a prelua atâtea noi gospodării.

Și bistrițenii își bat joc pur și simplu de canalizare și aruncă tot ce le vine la mâna. Potrivit președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan, muncitorii Aquabis au găsit în canalizare inclusiv un cadru de motocicletă.

„O să vă cruciți ce se găsește în canalizare. Nu o să vă vină să credeți, că găsești cadru de motocicletă în canalizare. Cadru de motocicletă… Oricum ar fi dimensionate și subdimensionate canalizările. Sunt situații pe care nu le prevedea nimeni”, a precizat președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Ion Șandru a confirmat faptul că nu de puține ori canalizarea se înfundă cu ce aruncă oamenii. De dimineața și până seara la 23:00, mașinile de intervenție sunt  în teren pentru a rezolva situațiile de acest gen.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. ala nu e de motocicleta….e doar cadrul legal prin care aquabisul inceraca sa ne arate….fa te ca lucrezi!
    Cel mai mult ma intristeaza ca directorul a pus botul la gluma unui subaltern!
    Mai stiu un director care a primit o gluma de la angajati…doar ca ala s-a prins ca era 1 aprilie!
    Asta…..batman! batman!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.