Petrece românește de 1 Decembrie la Crama Jelna!

1
2568

Încă nu știi cum o să petreci Ziua României? Dacă vrei să evadezi din agitația orașului, Crama Jelna te așteaptă cu vin bun, bucate alese din bucătăria românească și muzică tradițională live.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru 1 Decembrie, merită să arunci un ochi pe oferta celor de la Crama Jelna, care de Ziua României te așteaptă să te rupi de agitația orașului într-un cadru pitoresc, în care în această zi portul, tradițiile populare și mâncarea tradițională primează.

Atmosfera va fi întreținută de Anuța Motofelea și Oana Bozga, dar și de DJ Sergiu Velche și D Marius Călugăr.

De pe mese nu va lipsi vinul de Jelna, o gustare rece tradițională, un special purceluș de lapte cu cartofi țărănești și „must-have-ul” acestei sărbători: sărmăluțe cu păsat în foi de viță de vie cu costiță afumată. La final vă veți îndulci cu o prăjitură cu mere.

Costul acestei experiențe este de 180 de lei de persoană. Pentru mai multe informații și rezervări contactați-o pe Camelia – 0740090786 .

 

 

1 COMENTARIU

  1. Petrece romaneste dupa care te reintorci dimineata la 4 cu propriul coparsau pe patru roti.
    Intrebare . Oare de ce organizatorii nu au in vedere un mijloc de transport in comun ca sa fie mai sigur pentru toti participantii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.