20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Cristian Marius Niculae: 2.250.000 lei se întorc către primăriile care au valorificat deșeuri reciclabile

2.250.000 lei vor fi virați în această săptămână primăriilor din județ care au colectat deșeuri selectiv, a transmis Cristian Marius Niculae, șeful ADI Deșeuri BN. Este vorba despre comunitățile care au valorificat deșeuri reciclabile colectate în 2022.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud virează în această săptămână către fiecare primărie din județ sumele de bani obținute din valorificarea deșeurilor de anul trecut.

Banii sunt distribuiți procentual, în funcție de cantitățile de deșeuri reciclabile colectate din fiecare comunitate pe parcursul anului 2022.

Prin efortul și implicarea cetățenilor din județul nostru, prin măsurile adoptate de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud (trecerea la colectarea de la poarta casei, a campaniei intensive de informare și conștientizare derulată atât în presa locală, cât și de inspectorii Corpului de Control ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud), sumele obținute din valorificarea deșeurilor reciclabile au crescut cu 50% în anul 2022 față de anul 2021”, a precizat Cristian Marius Niculae.

Performanța reciclării deșeurilor este vizibilă atât din prisma banilor obținuți din valorificare, cât și din prisma cantităților de deșeuri reciclabile valorificate.

În anul 2022, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a vândut cu 1.000 de tone de deșeuri reciclabile mai mult, decât in 2021.

Dorim să-i felicităm și să le mulțumim tuturor cetățenilor responsabili, care au răspuns pozitiv îndemnurilor noastre de a colecta selectiv! Suntem pe drumul cel bun, dar putem face lucrurile și mai bine în acest an”, a concluzionat Cristian Marius Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: