-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Cristian Niculae: O parte a elevilor de la Gimnazială 1 vor face cursuri pe Pietonal, la CeTIN!

Școala Gimnazială nr 1 se află în plin proces de reabilitare și modernizare. Astfel, pentru noul an școlar, elevii „au primit” încă o locație. O parte dintre ei vor merge la Centru Comunitar pentru Tineret de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Prezent în emisiunea Bistrițeanul LIVE, viceprimarul Cristian Niculae a vorbit despre o soluție găsită pentru elevii Școlii Gimnaziale nr 1.

Pentru că unitatea școlară este în reabilitare și modernizare și există o reală problemă cu desfășurarea cursurilor, mai ales acum, cu noile măsuri impuse de pandemia de coronavirus, elevii „au primit” Centrul Comunitar pentru Tineret, din partea CL, pentru a-și desfășura aici o parte din cursuri.

„Școlii Generale nr 1 i s-a alocat Centrul pentru Tineret de pe Pietonal, unde se vor înființa 8 clase. O parte a elevilor vor avea cursurile acolo. Încă nu s-a stabilit dacă cei mari sau cei micuți”, a declarat Cristian Niculae în cadrul emisiunii LIVE Bistrițeanul.ro.

Clădirea e modernizată de Primăria Bistrița, după ce instituția a câștigat procesul cu Ministerul Dezvoltării. Puteți citi informații AICI și AICI.

După reabilitare, clădirea respectivă a fost folosită fulll time. Acolo se fac meditații. Sunt profesori voluntari care dau meditații acolo. Și vor face în continuare, doar că online. Acum, că am dat clădirea respectivă Școlii Gimnaziale nr 1, profesorii vor oferi meditații online. Dar asta doar până când se finalizează lucrările de reabilitare a școlii”, a concluzionat Niculae.

Mai multe despre reabilitarea unităților școlare din Bistrița puteți afla urmărind emisiunea AICI:

[arve url=”https://www.facebook.com/102630766483759/videos/3654051424606155″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...