-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Cristine Thurmer, o adevărată „legendă” a mersului pe jos, testează Via Transilvanica

Traseul Via Transilvanica devine tot mai atractiv și cunoscut printre amatorii de drumeții, inclusiv cei din străinătate. Printre cei care testează traseul din inima României se numără Cristine Thurmer, o adevărată legendă a mersului pe jos.

La ultima conferință de presă, Alin Ușeriu recunoștea că Via Transilvanica a ajuns mult mai departe decât se aștepta asociația Tășuleasa Social, cea care stă în spatele proiectului. Atât de departe, încât trebuie rezolvate inclusiv probleme de infrastructură și logistică, de genul cazării numărului mare de drumeți străini care vin să testeze Via Transilvanica.

Printre cei care testează traseul de drumeție se numără și Christine Thurmer, o adevărată legendă a mersului pe jos. Aceasta are 54.000 de km făcuți pe jos, 30.000 de km cu bicicleta și 6.500 de km cu barca. A scris trei cărți despre călătoriile sale, care au ajuns bestseller.

Christine nu doar că va parcurge zilele acestea Via Transilvanica, ci va și scrie despre experiența sa românească într-o nouă carte pe care o pregătește.

„Christine ajunge azi (n.r. ieri) în România și se îndreaptă către Putna, pentru că, credem că v-ați prins, vrea să înceapă să parcurgă Via Transilvanica și să scrie despre aceasta în noua sa carte. Rugăm comunitatea mare și frumoasă de pe Via Transilvanica, ca atunci când o vedeți pe Christine pe drum, să o primiți cum se cuvine, să o îmbiați cu bunătăți românești sau să o ajutați în caz de nevoie, să vadă bine cunoscuta ospitalitate românească”, transmit cei de la Tășuleasa Social.

Foto: Tășuleasa Social

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: