31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Cu cărțile pe față: „Aceste proiecte vor schimba radical fața orașului nostru”

„În doar doi ani și jumătate, împreună, am reușit să facem lucruri la care nici nu am visat vreodată noi, sîngeorzenii”, a subliniat recent primarul orașului Sîngeorz-Băi, într-o întâlnire publică, referindu-se la câteva proiecte derulate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

La Sîngeorz-Băi a avut loc recent o întâlnire publică organizată de Primăria Orașului Sîngeorz-Băi, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Nord-Vest. 

Într-o dare de seamă adresată localnicilor, primarul s-a referit la cele câteva proiecte „finanțate și semnate deja, în valoare de 23 milioane de euro, și cele care vor mai veni” – proiecte despre care primarul consideră că „vor schimba radical fața orașului nostru, lucru confirmat și de către directorul Agenției de Dezvoltare Nord-Vest, căruia îi mulțumesc pe această cale pentru atașarea față de această comunitate”.

„Cei care au fost de față, echipa căruia îi mulțumesc și toți ce implicați, pot confirma că transparența discuțiilor care au avut loc astăzi, este REALITATEA a ceea ce s-a întâmplat până acum din 2016 și vă mulțumesc tuturor pentru prezență. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Continuăm împreună!”, a conchis primarul Traian Ogâgău. 

La eveniment au participat liderii PNL Bistrița-Năsăud, dar și reprezentanții ADR NV.

FOTO: Cadouri în valoare de 15 milioane de euro, pentru locuitorii din Sîngeorz!

Foto @ Traian Ogâgau

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.