18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Cu ferestrele și sticla GEOPLAST, Bistrița capătă un aer metropolitan

Bistrița își schimbă fața, încet, dar sigur. Ferestrele mari ori pereții de sticlă ai caselor, blocurilor noi sau ale construcțiilor industriale aduc nu doar multă lumină, dar schimbă și arhitectura urbană a Bistriței, îi dau un aer metropolitan. Multe dintre noile clădiri au căpătat un look modern, avangardist, cu ajutorul produselor și serviciilor producătorului bistrițean GEOPLAST.

Bistrița se transformă de la un an la altul, iar arhitectura modernă prinde tot mai mult teren, în detrimentul celei clasice.

Clădiri devin impunătoare nu atât prin mărimea lor, cât prin calitatea produselor și stilul ales de arhitecții care desenează azi orașul. Clădirile cu un aer modern se bucură de fațade din sticlă sau geamuri mari, care lasă lumina naturală să inunde spațiile, schimbă fața orașului.

Iar când e vorba de construcții moderne sau soluții moderne pentru clădiri care au nevoie de o imagine nouă, în peisaj apare producătorul bistrițean GEOPLAST. Nu e provocare căreia să nu-i fi făcut față. Au soluții tehnice potrivite oricărui proiect, dar și materialele și accesorii de calitate care să-i ajute în implementare.

Drept dovadă stau noile construcții ale spitalului SANOVIL , inclusiv policlinica nouă, lucrările din sticlă făcute în B1 Retail Parc, modernizarea Palatului de Justiție, clădirea de 5 stele a Hotel Metropolis, dar și reprezentanțele auto BMW, Opel, Peugeot, Mercedes, Husqvarna sau sediile Industrial Construct, Filadelfia Bistrița ori Datacor.

Hisilicon K3

Marca GEOPLAST și-a pus amprenta și în modernizările Primăriei Beclean, Grădinița Albă ca Zăpada Beclean, Căminul cultural Rodna, dispensarul, școala și primăria din Prundu Bârgăului.

Și în domeniul turismului sau HORECA, serviciile și produsele lor sunt de referință: Hotel Roser House, Casa Emma, baza sportivă Schreiner, Panoramic Colibița, Divina Events Suseni, Industrial construct Ardeal, Sălile de evenimente Giulia1 și 2, Villa Franca, Prezident, Terra și multe altele.

De câțiva ani, produsele și serviciile GEOPLAST au depășit granița județului, executând lucrări pentru ansambluri rezidențiale din Cluj, sediul Filadelfia Arad sau Riviera Residence Arad.

Ce trebuie să rețineți este că oricând aveți o provocare în care sticla este un element de bază și trebuie să răspundă tuturor cerințelor de calitate, vă puteți baza pe GEOPLAST.

Firma are o gamă largă de produse:

  • geamuri
  • fațade
  • cabine duș
  • balustrade
  • compartimentări interioare cu sticlă
  • placări cu sticlă printată
  • oglinzi
  • copertine, etc.

Pentru mai multe detalii privind produsele și serviciile oferite puteți urmări pagina de Facebook Geoplast Bistrița sau puteți da o privire și pe site-ul http://www.geoplast.ro/ro/

Pentru comenzi și mai multe informații puteți apela numerele de telefon 0263/238674 sau 0263/212366.

Hisilicon K3

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...