-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Cu secretara puțin „reținută”, frâiele ședinței de CL au fost preluate de Cincea… și el inculpat

Astăzi, la ora 14.00, a fost programată ședința ordinară de Consiliu Local. La fiecare ședință, secretarul municipiului e OBLIGATORIU prezent. Dar, surpriză! Floare Gaftone a fost săltată cu puțin timp înainte și dusă la audieri, unde i s-a comunicat că e reținută pentru 24 de ore.

Ședința ordinară de Consiliu Local a lunii mai a fost programată pentru astăzi, 27 mai 2021, cu începere de la ora 14.00.

La fiecare ședință, secretarul municipiului e OBLIGATORIU prezent.

Dimineață, toată suflarea Primăriei Bistrița era la muncă, neștiind ce „surpriză” urmează să le facă procurorii.

Azi, cu puțin timp înainte de ședință, secretarul general al municipiului, Floare Gaftone, a fost rechemată la audieri. Procurorii au decis ulterior reținerea pentru 24 de ore a acesteia.

EXCLUSIV: Floare Gaftone, reținută pentru 24 de ore!

Ședința de Consiliu Local a început cu 5 minute întârziere. Gaftone – bineînțeles – lipsă!

Locul lui Gaftone a fost luat, în  ședință, de Dumitru Cincea. Culmea, conform surselor Bistrițeanul.ro, și acesta ar fi pe lista celor urmăriți penal și va ajunge azi din nou la audieri. Rămâne de văzut dacă acesta va încheia ședința.

EXCLUSIV: 6 funcționari din Primăria Bistrița sunt urmăriți penal!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ptiu drace ca nu a mai avea cine sa prezideze sedinta ! Cincea e destul de relaxat si zice ca e curat ca lacrima lui Ovidiu . Cica nu are nici o avere nici cat negru sub unghii.

  2. Poate sa dea socoteala si cea care a dat autorizatie de constructie nr. 135 / 24.02.2020 pe limita de proprietate , bloc cu 2 etaje in cartier de case ,in cartierul peste linie pe str.Ioan Slavici nr 7 .am facut 2 reclamatii la primarie si urbanism inregistrate cu nr. 37420 / 09.06.2020 si nr. 79962 / 02.11.2020 si nu am primit nici un raspuns nici in ziua de azi , cand in 30 zile trebuia sa primesc rasuns ,constructie pe limita de propriwtate cu geam cu deschidere si balcon cu vedere la lotul vecin incalcand dreptul la intimitate in curtea mea incalcand articolele 611 , 612,614 ,615 ,616 din noul cod civil .din surse am aglat ca „as fi fost de acord ” , cea ce este un fals iar cei care au uzat de acest fals trebuie pedepsiti .
    In acele de la cadastru nici nu figureaza cu constructie pe limita de proprietate , are o linie punctata langa aceasta limita de proprietate.
    Poate se sesizeaza si cei care ancheteaza acestea .
    Daca as putea as pune si o poza sa fie mai elocvent.
    Am toate documentelesi stau la dispoziye celor competenti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: