-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Cum a atras vânzarea unui castel atenția DNA. În centru a fost mai marele județului

Întrebat ce se întâmplă cu castelul Teleki de la Comlod, care se află într-o stare avansată de degradare, președintele de Consiliu Județean a mărturisit faptul că acesta i-a adus inclusiv o plângere la DNA. Pentru ce l-ar fi luat în vizor procurorii anticorupție?

În cadrul conferinței de presă de astăzi, în cadrul căreia s-a semnat contractul pentru lucrările de reabilitare și consolidare ale castelului Teleki de la Posmuș s-a discutat și despre monumentul din localitatea Comlod, aflat și el în stare avansată de degradare.

Președintele de Consiliu Județean Radu Moldovan a precizat faptul că se caută soluții pentru salvarea acestuia, mai ales că prețul de evaluare a fost prea mare pentru cei care își doreau să cumpere castelul.

Acesta a mai dezvăluit faptul că acest castel i-a adus și o plângere la DNA: „A fost și o plângere la DNA pentru că aș vrea să vând patrimoniul țării”, a explicat președintele de Cosiliu Județean Radu Moldovan.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: