16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Cum a reușit administrația locală din Beclean să evite haosul urbanistic și să asigure condiții chiar în cartierele mărginașe

Dacă la Bistrița încă nu s-a găsit o soluție pentru a se evita haosul urbanistic și pentru a se asigura condiții celor care își fac case în noile zone de locuințe, autoritățile locale din Beclean au găsit o rezolvare:

Potrivit primarului orașului Beclean, în acest moment nu mai există nicio stradă din orașul Beclean care să nu fie în licitație sau deja licitată pentru asfaltare. Nu sunt ocolite nici zonele noi de locuințe.

„Nu mai există să nu fie în licitație sau licitată nicio stradă din orașul Beclean. Toate străzile, 32 de străzi. Acum mai sunt cîteva străzi neasfaltate în cartierele aparținătoare. Rezolvăm iluminatul cu LED-uri, canalizarea și apa, după care bordurăm și punem asfalt și trotuare”, a declarat Nicolae Moldovan la Bistrițeanul LIVE.

De ce la Beclean se poate și la Bistrița nu? Simplu! La Beclean toate străzile inclusiv din zonele noi de locuit au fost introduse în proprietate publică, pentru a putea fi asfaltate. Mai mult, pentru a se evita haosul, unde nu se pot asigura condiții, pur și simplu nu au fost acordate autorizații de construire.

Întreaga emisiune la care a luat parte primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, o puteți urmări mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/1818108648326350/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.