1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Cum a reușit administrația locală din Beclean să evite haosul urbanistic și să asigure condiții chiar în cartierele mărginașe

Dacă la Bistrița încă nu s-a găsit o soluție pentru a se evita haosul urbanistic și pentru a se asigura condiții celor care își fac case în noile zone de locuințe, autoritățile locale din Beclean au găsit o rezolvare:

Potrivit primarului orașului Beclean, în acest moment nu mai există nicio stradă din orașul Beclean care să nu fie în licitație sau deja licitată pentru asfaltare. Nu sunt ocolite nici zonele noi de locuințe.

„Nu mai există să nu fie în licitație sau licitată nicio stradă din orașul Beclean. Toate străzile, 32 de străzi. Acum mai sunt cîteva străzi neasfaltate în cartierele aparținătoare. Rezolvăm iluminatul cu LED-uri, canalizarea și apa, după care bordurăm și punem asfalt și trotuare”, a declarat Nicolae Moldovan la Bistrițeanul LIVE.

De ce la Beclean se poate și la Bistrița nu? Simplu! La Beclean toate străzile inclusiv din zonele noi de locuit au fost introduse în proprietate publică, pentru a putea fi asfaltate. Mai mult, pentru a se evita haosul, unde nu se pot asigura condiții, pur și simplu nu au fost acordate autorizații de construire.

Întreaga emisiune la care a luat parte primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, o puteți urmări mai jos:

https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/1818108648326350/

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...