22.3 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Cum împarte Consiliul Județean banii pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă:

După depunerea de 22 de proiecte pentru fonduri nerambursabile, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a rămas la 17 variante care pot să primească bani de la stat pentru diferite activități.

Peste 214.000 de lei vor merge către un total de 17 proiecte eligibile, depuse pentru obținerea de fonduri din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

După ce s-a verificat eligibilitatea, urmează partea de selecție a proiectelor. În urma acestui proces, există posibilitatea ca lista de beneficiari să fie mai scurtă.

Încheierea contractelor de finanțare nerambursabilă cu beneficiarii selectați în final se va realiza în termen de maxim o lună de zile de la data publicării rezultatului final al sesiunii de selecție de proiecte.

”Au fost depuse la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud un număr de 22 de proiecte pentru a obţine finanţare nerambursabilă de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud. După evaluarea acestora de către comisiile de evaluare, au îndeplinit condiţiile de eligibilitate un număr de 17 proiecte, pentru care se vor încheia contracte de finanţare nerambursabilă, acestea fiind propuse pentru finanţare cu suma totală de 214.821 lei. Rezultatele evaluării proiectelor au fost afişate pe site-ul www.portalbn.ro, prin grija secretarilor comisiilor de evaluare, cu respectarea prevederilor Ghidurilor solicitantului, dându-se posibilitatea solicitanților de a formula observații în scris în termen de 48 de ore de la data afișării”, conform declarației atașată proiectului de hotărâre.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!