22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Cum împarte Consiliul Județean banii pentru proiecte cu finanțare nerambursabilă:

După depunerea de 22 de proiecte pentru fonduri nerambursabile, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a rămas la 17 variante care pot să primească bani de la stat pentru diferite activități.

Peste 214.000 de lei vor merge către un total de 17 proiecte eligibile, depuse pentru obținerea de fonduri din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

După ce s-a verificat eligibilitatea, urmează partea de selecție a proiectelor. În urma acestui proces, există posibilitatea ca lista de beneficiari să fie mai scurtă.

Încheierea contractelor de finanțare nerambursabilă cu beneficiarii selectați în final se va realiza în termen de maxim o lună de zile de la data publicării rezultatului final al sesiunii de selecție de proiecte.

”Au fost depuse la registratura Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud un număr de 22 de proiecte pentru a obţine finanţare nerambursabilă de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud. După evaluarea acestora de către comisiile de evaluare, au îndeplinit condiţiile de eligibilitate un număr de 17 proiecte, pentru care se vor încheia contracte de finanţare nerambursabilă, acestea fiind propuse pentru finanţare cu suma totală de 214.821 lei. Rezultatele evaluării proiectelor au fost afişate pe site-ul www.portalbn.ro, prin grija secretarilor comisiilor de evaluare, cu respectarea prevederilor Ghidurilor solicitantului, dându-se posibilitatea solicitanților de a formula observații în scris în termen de 48 de ore de la data afișării”, conform declarației atașată proiectului de hotărâre.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.