-7.6 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 19, 2022

Cum să alegi un cazinou online autorizat și sigur

Industria jocurilor de noroc are o istorie vastă și îndelungată. Primele cazinouri au apărut în urmă cu sute de ani și de atunci numărul lor a crescut vertiginos. În lume sunt câteva mii de cazinouri, iar unele metropole sunt recunoscute pentru viața de cazinou.

Odată cu dezvoltarea internetului și a tehnologiei, cazinourile au invadat mediul virtual. Jocurile de noroc câștigă tot mai mult teren în rândul utilizatorilor de internet.

La început, cazinourile erau cunoscute doar în rândul aristocraților. Accesul era aprobat doar celor cu bani, din înalta societate. Odată cu dezvoltarea industriei jocurilor de noroc în mediul online, cazinourile au devenit mai accesibile.

Însă trebuie să fiți foarte atenți când alegeți să vă încercați norocul într-unul dintre cazinourile de pe internet. Sunt sute de site-uri cu jocuri de noroc, unele cu renume mondial și cu un grad de securitate foarte ridicat, în timp ce altele sunt nesigure și lipsite de încredere.

Pentru a vă bucura de o experiență plăcută în rândul cazinourilor online, trebuie să fiți atenți la mai mulți factori de securitate și siguranță.

Când accesați site-urile cazinourilor online de pe teritoriul României, verificați să aibă licență și să fie autorizat. Acestea sunt autorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Instituția de reglementare a activităților cazinourilor online este în subordinea Ministerului Finanțelor Publice, din 2013. Odată cu reglementarea cazinourilor online, economia României a avut doar de câștigat.

ONJN se ocupă cu gestionarea, controlul, verificare, autorizarea și monitorizarea domeniului jocurilor de noroc la nivel național. Există numeroase cazinouri online în România.

Un site sigur, autorizat și reglementat trebuie să aibă certificatul SSL (Secure Sockets Layer) activ. Acesta este un mod prin care demonstrează că datele furnizate de useri sunt cripate și protejate. Totodată, tranzacțiile financiare sunt operate în siguranț.

Dacă respectivul cazinou online a trecut de primul pas de verificare, următorul criteriu ține de autoritate. Contează foarte mult ce experiențe au avut alți useri și astfel să vă faceți o idee despre nivelul de protecție și siguranță al cazinoului ales.

Verificați detaliile despre cazinoul online, despre furnizorul de jocuri de noroc, dar și despre tehnologia și infrastructura digitală utilizată. Dacă anumite informații nu vă sunt clare, ar trebui să puteți contacta cazinoul pentru lămuriri.

Un cazinou bun va răspunde într-un timp rezonabil la întrebările jucătorilor. Un cazinou online care se respectă, ar trebui să asigure suport 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Când doriți să alimentați contul de joc cu bani reali, verificați tranzacțiile bancare. În mod normal și în conformitate cu noile prevederi legale, orice tranzacție online trebuie autorizată în mai mulți pași.

Când un jucător câștigă în cadrul unui cazinou online, ar trebui să existe posiblitatea ca acesta să retragă banii, atât cât dorește, din contul său de joc.

E bine de știut că toți banii câștigați din jocuri de noroc trebuie declarați prin intermediul declarației 200 și sunt impozitați conform legilor din România. Declarația privind venitul realizat se depune anual, pentru fiecare an fiscal. Persoanele fizice trebuie să declare distinct fiecare venit brut primit de la un organizator sau plătitor de venituri din jocuri de noroc. Dacă într-un an ați retras de mai multe ori bani din câștiguri, trebuie să treceți în formular fiecare venit brut primit conform art. 110, alin. (10).

În concluzie, fiți atenți la ce cazinou online alegeți să vă încercați norocul. Acesta trebuie să fie sigur, autorizat și supravegheat, iar tranzacțiile să fie securizate, jocurile să fie setate corespunzător. Este important ca plățile să se facă într-un timp rezonabil. Jucați și pariați responsabil!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu trebuie sa faci nicio declarație, faza cu declarația 200 a fost acum vreo 5-6 ani. Banii datorați statului când se face o retragere sunt reținuți de către cazinoul online și apoi trimiși în conturile statului. De exemplu, dacă retragi 1000 de euro o sa primești în cont 990 euro, cazinoul o sa îți rețină 10 euro (1%) doar pentru sume care depășesc 10000 euro și 25000 se aplica taxe mai mari(de informația asta nu sunt 100% sigur).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...