14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Cum se va desfășura 1 Decembrie la Bistrița? Persoanele nevaccinate – interdicție la eveniment?

Miercuri, 1 Decembrie, în Piața Centrală, va avea loc ceremonia cu ocazia Zilei Naționale a României. Accesul va fi permis tuturor doritorilor, iar manifestația va începe la ora 11:00!

Ceremonia oficială dedicată Zilei Naționale a României va avea loc miercuri, 1 Decembrie, în Piața Centrală, de la ora 11.00, fiind permisă participarea a cel mult 200 de persoane în zona oficială, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Certificatul verde și vaccinul, obligatorii în zona oficială

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În vederea participării la ceremoniile oficiale/activitățile specifice dedicate Zilei Naționale a României, atestarea vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale privind Covid-19.

Accesul persoanelor în afara zonei oficiale la ceremonia militară și religioasă este permis cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între participanți, cu purtarea măștii de protecție și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2.

Regulile mai sus menționate se aplică doar zonei oficiale. Pe lângă acea zonă cu oficialități pot participa toate persoanele doritoare, cu sau fără vaccin sau certificat verde, respectând regulile de distanțare socială și șă poarte masca într-un mod corect.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: