-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Cum va fi celebrată Ziua Culturii Naționale, la Bistrița

Ziua Culturii Naționale va fi celebrată și la Bistrița, printr-un eveniment dedicat poetului Mihai Eminescu. Ar fi trebuit să se desfășoare un spectacol în toată regula, însă contextul pandemic actual nu a permis acest lucru.

Vineri, 15 ianuarie 2021, cu prilejul Zilei Culturii Naționale și a zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu – la Palatul Culturii va avea loc un eveniment special.

Este vorba despre un spectacol care va fi difuzat online și care va cuprinde proiecții și tablouri lirice din versurile eminesciene. Actorii Dorin C. Zachei și Amelia Crețiu vor susține un recital din lirica lui Eminescu.

Personalități marcante ale vieții culturale vor transmite, de asemenea, mesaje care vor fi completate cu momente literare și muzicale.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.