15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Bătaie mare, pe locurile pentru Poliția animalelor!

Un nou departament a luat ființă în cadrul MAI. Animăluțele vor avea oameni ai legii care să le protejeze și să pedepsească pe cei ce le fac rău. La Bistrița, bătaia e mare pe locurile scoase la concurs. CÂȚI s-au înscris și câți au fost validați:

Iubitorii de animăluțe au cerut insistent, prin nenumărate apeluri și petiții, înființarea și în România a unui departament al poliției care să protejeze animalele.

Dorința lor a fost ascultată, într-un final, așa că s-au făcut demersurile necesare, iar la nivelul MAI s-a înființat Direcția pentru Protecția Animalelor.

Pentru posturile scoase la concurs s-au putut înscrie și cei care nu au o școală în domeniu.

La nivelul județului nostru au fost scoase la concurs un post de ofițer și trei de agenți. Dosarele au trebuit depuse până la finele lunii decembrie.

Bătaia pe posturi a fost mare. Peste 100 de dosare au fost depuse, dar nu toate au fost validate.

Pentru cele trei posturi de agent au fost depuse 99 de dosare, din care au fost validate 76. Pentru ofițer, au fost depuse 17 dosare, din care 7 validate. Informațiile privind motivul respingerii dosarelor se află pe site-ul poliției Bistrița”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Proba scrisă se va ține în 23 ianuarie 2021, iar până atunci sunt programate probele sportive.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: