23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

CUMPLIT: Viața unui bărbat atârnă de un fir de ață după ce a fost strivit de presa la care lucra

Un accident de muncă cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp. Un bărbat care lucra la o hală de prelucrare a lemnului a fost strivit de presa la care lucra. Conform informațiilor primite, bărbatul nu avea ce lucra singur în acea zonă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale bărbatului.

Un echipaj al Ambulanței, cu medic, a plecat de urgență spre Hala de prelucrare a lemnului de pe strada Nicolae Drăgan. Un bărbat a fost prins sub o presă.

Când echipajul medical a ajuns la locul respectiv, au extras bărbatul de 55 de ani și l-au stabilizat pentru transport la UPU SMURD Bistrița.

„Victima prezintă fractură de bază de craniu, este inconștient, în comă, are hemoragii. A fost transportat la UPU, dar medicii sunt rezervați cu privire la șansele acestuia. Dacă va supraviețui, cel mai sigur va fi transportat la o clinică de specialitate”, a explicat Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN, pentru Bistrițeanul.ro.

Conform inspectorilor ITM care au ajuns la fabrica respectivă, bărbatul încercase să lipească ceva cu presa la rece. Acesta a ridicat presa, singur, iar ceva s-a întâmplat deoarece aceasta a coborât pe el și l-a strivit.

Nimeni nu-și explică ce făcea singur acolo, mai ales că lucra sub sașiu.

Inspectorul ITM Gabriel Rodilă a informat că dacă survine decesul, ei vor prelua verificările. Dacă omul supraviețuiește, e de datoria firmei să afle ce și cum s-a întâmplat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: