4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

CUMPLIT: Viața unui bărbat atârnă de un fir de ață după ce a fost strivit de presa la care lucra

Un accident de muncă cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp. Un bărbat care lucra la o hală de prelucrare a lemnului a fost strivit de presa la care lucra. Conform informațiilor primite, bărbatul nu avea ce lucra singur în acea zonă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale bărbatului.

Un echipaj al Ambulanței, cu medic, a plecat de urgență spre Hala de prelucrare a lemnului de pe strada Nicolae Drăgan. Un bărbat a fost prins sub o presă.

Când echipajul medical a ajuns la locul respectiv, au extras bărbatul de 55 de ani și l-au stabilizat pentru transport la UPU SMURD Bistrița.

„Victima prezintă fractură de bază de craniu, este inconștient, în comă, are hemoragii. A fost transportat la UPU, dar medicii sunt rezervați cu privire la șansele acestuia. Dacă va supraviețui, cel mai sigur va fi transportat la o clinică de specialitate”, a explicat Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN, pentru Bistrițeanul.ro.

Conform inspectorilor ITM care au ajuns la fabrica respectivă, bărbatul încercase să lipească ceva cu presa la rece. Acesta a ridicat presa, singur, iar ceva s-a întâmplat deoarece aceasta a coborât pe el și l-a strivit.

Nimeni nu-și explică ce făcea singur acolo, mai ales că lucra sub sașiu.

Inspectorul ITM Gabriel Rodilă a informat că dacă survine decesul, ei vor prelua verificările. Dacă omul supraviețuiește, e de datoria firmei să afle ce și cum s-a întâmplat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: