7.4 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

CUMPLIT: Viața unui bărbat atârnă de un fir de ață după ce a fost strivit de presa la care lucra

Un accident de muncă cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp. Un bărbat care lucra la o hală de prelucrare a lemnului a fost strivit de presa la care lucra. Conform informațiilor primite, bărbatul nu avea ce lucra singur în acea zonă. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale bărbatului.

Un echipaj al Ambulanței, cu medic, a plecat de urgență spre Hala de prelucrare a lemnului de pe strada Nicolae Drăgan. Un bărbat a fost prins sub o presă.

Când echipajul medical a ajuns la locul respectiv, au extras bărbatul de 55 de ani și l-au stabilizat pentru transport la UPU SMURD Bistrița.

„Victima prezintă fractură de bază de craniu, este inconștient, în comă, are hemoragii. A fost transportat la UPU, dar medicii sunt rezervați cu privire la șansele acestuia. Dacă va supraviețui, cel mai sigur va fi transportat la o clinică de specialitate”, a explicat Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN, pentru Bistrițeanul.ro.

Conform inspectorilor ITM care au ajuns la fabrica respectivă, bărbatul încercase să lipească ceva cu presa la rece. Acesta a ridicat presa, singur, iar ceva s-a întâmplat deoarece aceasta a coborât pe el și l-a strivit.

Nimeni nu-și explică ce făcea singur acolo, mai ales că lucra sub sașiu.

Inspectorul ITM Gabriel Rodilă a informat că dacă survine decesul, ei vor prelua verificările. Dacă omul supraviețuiește, e de datoria firmei să afle ce și cum s-a întâmplat.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...