1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Cupa ANISIA, destinată persoanelor cu dizabilități, la a doua ediție! „Dacă treci prin iad, continuă să mergi!”

Cupa Anisia este prilejul perfect pentru ca persoanele cu dizabilități să se întâlnească în zona pitorească oferită de Poiana Corbilor din Dorolea. Evenimentul are loc pe 7 august, aflându-se la a doua ediție.

Cupa Anisia reunește mai multe activități, între care și un concurs de pescuit pentru persoanele cu dizabilități. Pentru copii – organizatorii au pregătit jocuri, tir cu arcul, pictură pe față, dresaj canin, baschet, tiroliană, teatru pentru copii și plimbări cu ponei.

În jurul prânzului, toți participanții vor lua masa: doi chefi bucătai vor prepara un ceaun ca la carte.

Tot la Cupa ANISIA, vom avea parte și de o licitație de picturi și obiecte hand-made. Acestea sunt creații ale persoanelor cu dizabilități.

Pentru o atmosferă cât mai plăcută, vor fi și concerte. Interpreții invitați sunt Larisa Bozbici, Florin Dudu Mândru și Ștefan Pădure.

Programul de pescuit pentru pescari începe la ora 08:00, iar copiii sunt așteptați de la ora 10:00.

O surpriză, și pentru cei care doresc să se plimbe cu caiacul pe lac! Cei de la Caiac Smile sin Satu Mare își oferă serviciile tuturor celor interesați.

Banii din vânzarea picturilor și obiectelor hand-made vor ajunge la „Grigore din căruț”. Este vorba despre un locuitor al satului Breaza, cu probleme locomotorii, care are nevoie de un nou cărucior. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...