21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Cupa ANISIA, destinată persoanelor cu dizabilități, la a doua ediție! „Dacă treci prin iad, continuă să mergi!”

Cupa Anisia este prilejul perfect pentru ca persoanele cu dizabilități să se întâlnească în zona pitorească oferită de Poiana Corbilor din Dorolea. Evenimentul are loc pe 7 august, aflându-se la a doua ediție.

Cupa Anisia reunește mai multe activități, între care și un concurs de pescuit pentru persoanele cu dizabilități. Pentru copii – organizatorii au pregătit jocuri, tir cu arcul, pictură pe față, dresaj canin, baschet, tiroliană, teatru pentru copii și plimbări cu ponei.

În jurul prânzului, toți participanții vor lua masa: doi chefi bucătai vor prepara un ceaun ca la carte.

Tot la Cupa ANISIA, vom avea parte și de o licitație de picturi și obiecte hand-made. Acestea sunt creații ale persoanelor cu dizabilități.

Pentru o atmosferă cât mai plăcută, vor fi și concerte. Interpreții invitați sunt Larisa Bozbici, Florin Dudu Mândru și Ștefan Pădure.

Programul de pescuit pentru pescari începe la ora 08:00, iar copiii sunt așteptați de la ora 10:00.

O surpriză, și pentru cei care doresc să se plimbe cu caiacul pe lac! Cei de la Caiac Smile sin Satu Mare își oferă serviciile tuturor celor interesați.

Banii din vânzarea picturilor și obiectelor hand-made vor ajunge la „Grigore din căruț”. Este vorba despre un locuitor al satului Breaza, cu probleme locomotorii, care are nevoie de un nou cărucior. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: