4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

Cutii cu trandafiri și bomboane de ciocolată pentru îndrăgostiți, de Valentine’s Day, de la Euforia Floral Boutique

Flori și ciocolată pentru îndrăgostiți! Ce poate fi mai frumos și mai romantic? Poate doar un trandafir criogenat care va aminti mulți ani de acum încolo de iubirea care vă dădea fiori de Valentine’s Day, în 2020. De câteva zile, maeștrii florari de la Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea din Kauflandul de pe Independenței, lucrează de zor la aranjamentele de Valentine’s Day, care trebuie să fie la fel de frumoase și delicate, indiferent de buget, că aici stă măiestria artistului care face artă din flori.

Euforia Floral Boutique se ambiționează de 7 ani să nu renunțe la aranjamentele cu flori proaspete. Oricând ați ajunge aici veți găsi florăria plină de flori vii și viu colorate, iar în câteva minute fetele pot să vă aranjeze un buchet spectaculos, pe gustul și bugetul vostru.

Cum de Valentine’s Day cererea de flori și aranjamente e uriașă, de câteva zile maeștrii floriști au început să lucreze la cadourile care vor face inimile să se topească.

Au început să așeze sub cupole de sticlă trandafirii criogenați, care rezistă fără să se usuce până la 20 de ani. Mai mici, mai mari, unul sau mai mulți, trandafirii criogenați sunt tot timpul anului preferații celor ce iubesc și caută simboluri care să amintească mult timp de dragostea lor.

Cum nu este fată care să nu fie impresionată în fața unei cutii cu trandafiri, la Euforia Floral Boutique s-a ținut cont de asta și, pentru Valentine’s Day, s-au pregătit zeci de cutii cu trandafiri roșii (cei mai ceruți) sau în culori delicate, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Și pentru că ciocolata pusă alături de flori cucerește iremediabil pe oricine, printre flori s-au așezat bucăți de ciocolată fină, astfel încât cadoul să fie complet și perfect de Valentine’s Day.

Dacă vreți să fie totul mai simplu sau sunteți departe de cea căreia vreți să-i dăruiți un cadou memorabil de Valentine’s Day, puteți comanda de astăzi buchetul asortat iubirii voastre, online, pe www.euforiaonline.ro , iar la tel. 0752 195 270 puteți suna oricând vreți să vi se pregătească un buchet special cu flori naturale.

Pe pagina de Facebook Euforia Floral Boutique veți găsi oricând sute de modele de aranjamente care să vă inspire și să vă ajute să alegeți buchetul sau cutia de flori pe gustul persoanei dragi din viața voastră.

Florăria Euforia Floral Boutique este deschisă de luni și până duminică tot timpul anului, la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...