-3.7 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Dakar 2022 : Etapa 9 – etapa cu cea mai variată probă specială de până acum

Băieții noștri au terminat cu bine și etapa 9 din Dakar 2022. Au avut o probă specială variată, dar au ajuns cu bine la finalul ei. Azi e etapa 10 și încă două rămase până la linia de sosire.

Etapa 9 a Dakar Rally 2022 a avut loc ieri. Băieții noștri s-au confruntat cu cea mai variată probă specială a competiției. Din fericire au ajuns cu bine la finalul etapei. Azi sparg dune în etapa a 10-a. Iar apoi, alte două etape până la Finish.

Iacob și Tudor – o etapă bună!

Etapa 9 – bucla Wadi Ad-Dawasir

O zi care a măsurat în total 492 de km, din care 287 km de probă specială. A fost o etapă bună pentru Iacob și Tudor în pofida prafului, a pietrelor și a traficului întâlnit pe probă. Au reușit să nu rămână în dune, au terminat ziua pe lumină și sunt pregătiți pentru etapa 10.

Pe 12 ianuarie se merge către vest, se va ajunge la Bisha. Aceasta este ziua în care Dakar-ul ajunge la cea mai înaltă altitudine din 2022 – 1.614 m. Proba specială va fi extrem de variată și va avea de la dune sparte, piatră, ueduri, platouri rapide, până la drumuri înguste de munte și canioane.

9 etape – 3 până la sosirea din Jeddah! Dream. Dare. Live it. ” scriau aseară cei de la Transilvania Rally Ria Team.

Mihai și Cheloo

Mihai și Cheloo s-au descurcat bine în poate cea mai variată probă specială de până acum. A fost multă piatră, praf, au fost traversări de ueduri și dune cu nisip fin, în care au găsit blocaje, dar au reușit să treacă fără să rămână prinși între dune.

Miercuri, 12 ianuarie, se merge către vest urmând să se ajungă în Bisha, ultima oprire înainte de Jeddah, orașul care vineri va găzdui ceremonia de finiș. Încă o etapă de peste 700 de km cu o probă specială de 374,52 km.

Peisajul va semăna cu cel din etapa a 9-a, doar ca de această dată există atenționare de dune sparte și se va merge și pe drumuri înguste de munte. În această etapă a 10-a se va ajunge și la cea mai înaltă altitudine din acest an 1.614 m.

9 etape – 3 până la sosirea de pe circuitul de Formula 1” scria echipa Transilvania Rally Ria pe Facebook.

 

Mult succes și-n etapa 10!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață

Finanțele personale și copiii: Cum îi învățăm pe cei mici să gestioneze banii încă din primii ani de viață? Cele mai prețioase 3 decizii financiare pe care le puteți lua pentru cei mici sunt următoarele:

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...