-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi” mișcări noi? Săptămâna viitoare ai ocazia să participi la cursurile de dans de la Yolo Studio: GRATIS! Aici găsești cursuri chiar și de dans modern, cursuri pentru mamă și copilaș sau cel mai în trend – TikTok Dance!

Mișcarea e importantă, mai ales că vremea nu a fost prea favorabilă în ultima perioadă, iar ieșitul în aer liber – mai limitat.

Cei de la Yolo Studio te provoacă să faci mișcare într-un mod inedit: PRIN DANS!

Săptămâna viitoare vor fi cursuri GRATUITE pentru toți cei care vor să se distreze, să învețe să danseze sau să prindă mișcări noi.

La Yolo Studio sunt cursuri de Dans Modern, cursuri de TikTok Dance sau dans în doi mai… aparte: pentru mamă și copilaș.

Cei care doresc să participe la aceste cursuri trebuie să se înscrie. Avem locuri limitate, pentru a putea respecta condițiile impuse de pandemie!”, a explicat Roxana Lăpuște.

Așadar, fie că vrei să înveți mișcări moderne, mișcări de cheerleaders, sau vrei să dansezi cu puiuțul tău, fie vrei să impresionezi pe TikTok sau pur și simplu vrei să te simți bine, sună și înscrie-te la cursurile gratuite de la Yolo Studio.

Cu siguranță, după ce guști din atmosfera de acolo, nu vei mai vrea să renunți!

Totodată, săptămâna viitoare sunt și cursuri de zumba, pilates, fitness, gimnastică, etc.

NU mai sta! Pune mâna pe telefon și sună la 0771 516 392 pentru a-ți rezerva locul. Sau scrie-le pe Facebook sau Instagram Yolostudiobistrita.

Mai jos, orarul de desfășurare a cursurilor GRATUITE de săptămâna viitoare, 17 – 21 mai 2021.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.