-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Dar din dar se face rai! Mai aproape de oamenii ce și-au pierdut agoniseala de-o viață, în urma ploilor

Ploile abundente din ultima vreme au condus spre un dezastru care a adus necaz, supărare și nevoia de speranță în sufletele celor care au fost afectați de ele. Vremea rea a trecut, dar în urma acesteia au rămas sute de persoane, care într-o clipă au pierdut agoniseala de o viață. S-a lansat campania Mai Aproape de Oameni și poți și tu să te implici!

Pentru cei afectați de ploile abundente din ultima perioadă s-au mobilizat sute de persoane. Și nu neapărat care au mai mult timp liber, ci mai degrabă cei cu suflet bun, care conștientizează cât de mari sunt nevoile celor din jur.

MAI, prin Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcția pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, a inițiat campania MAI Aproape De Oameni!

Așadar, toți cei care doresc pot fi mai aproape de cei care și-au pierdut agoniseala de o viață.

Cum?

Ne izbim zi de zi de lucruri care nouă nu ne mai folosesc. Haideți să le folosim în întâmpinarea nevoilor celor aflați în necaz.

Campania #MAIaproapeDeOameni poate avea un impact mai puternic unind câte puțin de la fiecare.

Cei care doresc așadar să se implice sunt așteptați să doneze alimente neperisabile (conserve, apă, făină, ulei, zahăr, mălai, orez), îmbrăcăminte și încălțăminte.

Locul de strângere al ajutoarelor este la Direcția pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud, str. Parcului, nr. 1, Bistrița, de luni până vineri între orele 14:00 și 18:00, iar sâmbătă și duminică între 13:00 și 15:00.

,,Această campanie nu este una deosebită și poate că nu va schimba lumea, dar pentru oamenii la care vor ajunge pachețelele dumneavoastră, viața va fi schimbată puțin în bine, cu siguranță! Vă mulțumim #OameniPentruOameni!’’, anunță reprezentanții Prefecturii Bistrița – Năsăud.

Gina Bontaș

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...