-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Junioarele, pe urmele Simonei Halep! Turneu Internațional de tenis, la Bistrița

Sportive din toate colțurile Europei se vor duela în calificările la Campionatul European de tenis de câmp pe echipe – la Bistrița, unde se desfășoară la început de august Junior Fed-Cup BNP PARIBAS! Iată cine sunt organizatorii și de unde vor veni concurentele.

Spania, Franța, Olanda, România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Bosnia și Herzegovina sunt cele opt țări care își aduc aportul în lumea tenisului de câmp prin tinerele participante la Junior Fed-Cup BNP PARIBAS. Fiecare țară este reprezentată de o echipă formată din trei concurente din cadrul loturilor naționale de junioare.

Româncele noastre de la secțiunea „16&under” au mari emoții. Simona Ogescu, Silvia Maria Costache și Daria Maria Munteanu sunt micile campioane ce ne reprezintă în lumea mare a tenisului.

Trei zile de meciuri consecutive ne așteaptă la început de august. Pe 1, 2 și 3 august cei de la Clubul de Tenis Grand Slam ne așteaptă pregătiți pentru niște meciuri care se anunță senzaționale. Miercuri, în prima zi a lunii august va avea loc ceremonia de deschidere a turneului, începând cu ora 10:00, pe drumul Cetății nr. 26 – 28. La festivitate sunt așteptate autoritățile locale și județene, dar și ministrul secretar de stat Sorin Roșu-Mareș, pentru a spune câteva cuvinte și a se bucura de tot ceea ce înseamnă sport și performanță.

Cele 8 echipe se vor duela sub ochii arbitrilor din cadrul Federației Române de Tenis de câmp – în total, la Bistrița urmând să aibă loc aproape 36 de meciuri. Cele mai bune dintre cele mai bune jucătoare vor ajunge la Turneul Final European ce va avea loc în Ungaria, în perioada 6-9 august. Așadar, junioarele nu au mult timp la dispoziție pentru a se odihni.

Vino și tu la început de august să vezi etape ale sportului consacrat de Simona Halep, nr. 1 mondial!

Foto @ Digi 24

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...