16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Junioarele, pe urmele Simonei Halep! Turneu Internațional de tenis, la Bistrița

Sportive din toate colțurile Europei se vor duela în calificările la Campionatul European de tenis de câmp pe echipe – la Bistrița, unde se desfășoară la început de august Junior Fed-Cup BNP PARIBAS! Iată cine sunt organizatorii și de unde vor veni concurentele.

Spania, Franța, Olanda, România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Bosnia și Herzegovina sunt cele opt țări care își aduc aportul în lumea tenisului de câmp prin tinerele participante la Junior Fed-Cup BNP PARIBAS. Fiecare țară este reprezentată de o echipă formată din trei concurente din cadrul loturilor naționale de junioare.

Româncele noastre de la secțiunea „16&under” au mari emoții. Simona Ogescu, Silvia Maria Costache și Daria Maria Munteanu sunt micile campioane ce ne reprezintă în lumea mare a tenisului.

Trei zile de meciuri consecutive ne așteaptă la început de august. Pe 1, 2 și 3 august cei de la Clubul de Tenis Grand Slam ne așteaptă pregătiți pentru niște meciuri care se anunță senzaționale. Miercuri, în prima zi a lunii august va avea loc ceremonia de deschidere a turneului, începând cu ora 10:00, pe drumul Cetății nr. 26 – 28. La festivitate sunt așteptate autoritățile locale și județene, dar și ministrul secretar de stat Sorin Roșu-Mareș, pentru a spune câteva cuvinte și a se bucura de tot ceea ce înseamnă sport și performanță.

Cele 8 echipe se vor duela sub ochii arbitrilor din cadrul Federației Române de Tenis de câmp – în total, la Bistrița urmând să aibă loc aproape 36 de meciuri. Cele mai bune dintre cele mai bune jucătoare vor ajunge la Turneul Final European ce va avea loc în Ungaria, în perioada 6-9 august. Așadar, junioarele nu au mult timp la dispoziție pentru a se odihni.

Vino și tu la început de august să vezi etape ale sportului consacrat de Simona Halep, nr. 1 mondial!

Foto @ Digi 24

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.