21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Se anunță un spectacol incendiar în Pasul Tihuța! Iată ce NU ai voie să ratezi la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula

Pasul Tihuța va fi din nou – în acest weekend – destinația preferată a tuturor celor care iubesc miturile, distracția, atmosfera de basm, concertele extraordinare de muzică rap, hip-hop, rock, folk sau muzică populară! Mai mult, organizatorii promit și surprize pentru copii, ateliere, concursuri, demonstrații și aventuri cât cuprinde:

 

Din 2013 încoace, de când se desfășoară Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula surprizele și evenimentele deosebite s-au ținut lanț. Nici în acest an nu veți fi „scutiți” de surprize și bunătăți tradiționale, showuri culinare, spectacole cu focul, târg, jocuri pentru copii în aer liber, observații astronomice cu voluntarii de la Pov 21, ateliere, concursuri, demonstrații și provocatoare activități sportive și de aventură!

La cea de-a VI-a ediție care se va desfășura pe 28 și 29 iulie, organizatorii nu se lasă mai prejos și fac tot posibilul să vă cucerească, oferindu-vă un program cu totul special care debutează sâmbătă, 28 iulie, pe Pășunea Rusu din Pasul Tihuța, cu un spectacol susținut de majoretele de la Cheers All Stars.

Nu vor lipsi nici savuroasele și atât de îndrăgitele piese folk presărate de glumele și umorul lui Vasile Bancea, Sorin Borzoș și Claudiu Copaciu.

Alexa Dragu & Silviu Murariu vor face cu siguranță un spectacol pe cinste la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula, și va fi cu atât mai interesant s-o urmărim cu cât Alexa s-a calificat de curând, la Vocea României.

Iarba Fiarelor, Mad House și craioveanul Lino Golden (cu a sa deja celebră piesă, Panamera) vor încinge atmosfera înainte de show-ul îndelung așteptat al celor de la PARAZIȚII, care vor încheia apoteotic spectacolul zilei de sâmbătă.

Pentru duminică, 29 iulie, avem o nouă serie de surprize care încep cu un spectacol extraordinar de muzică populară susținut de Marius Ciprian Pop, Suzana și Daciana Vlad, Virginia Linul și Marinela Clapău.

Concursul offroad enduro Cupa Dracula 2018 organizat de clubul Rain 4X4 Bistrița este destinat bistrițenilor (dar și altora de prin împrejurimi care se vor încumeta să-și tureze motoarele la maximum) pasionați de curse, adrenalină și trasee de poveste pe dealurile din Ținutul Contelui Dracula.

Seara pe scenă va debuta cu un concurs dedicat tinerelor talente – invitate să-și măsoare talentul și limitele într-o competiție care se va lăsa cu multe aplauze și premii consistente. Seara de duminică la Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se va încheia cu un concert rock susținut de trupa New Jersey Bon Jovi Tribute Band. Activă din 2007, trupa este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia este originară din Italia, fiind formată din muzicieni profesionişti a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey Bon Jovi Tribute Band nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se află la a șasea ediție, fiind un proiect de promovare a potențialului turistic din zonă, organizat de „Turist în Bistrița-Năsăud”, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură BN, Consiliul Județean BN, Primăriile Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului și Bistrița Bârgăului, Produs în Bistrița-Năsăud și Produs de Cluj.

Sponsorii care susțin organizarea ediției din acest an sunt: Neumarkt, Bistrițan – bucate adevărate, Amicii Building, Îndemânarea Construct, Crama Harșian, RCB Electro, printcenter.ro, Farel, Teraplast, Frasinul, AquaSPAclub, EUROCNC, Salix Bistrița, Tourmont King, Crama Jelna, Hotel Metropolis, Roser House Hotel Boutique, Suzuki și Open Consult.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...