7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

De azi se depun dosarele pentru Bursa Nosa

Ca în fiecare an, absolvenții liceelor din Bistrița pot beneficia de Bursele Nosa acordate de municipalitate. Începând de astăzi, aceștia pot depune dosare în vederea obținerii unui ajutor de 500 de lei lunar.

Municipalitatea răsplătește performanța din învățământ prin acordarea Burselor Nosa.
Acestea se acordă absolvenților de liceu din Bistrița cu rezultate excepționale, care urmează studii universitare de licență.

Din anul I de studiu, până la obținerea licenței, absolvenții beneficiari ai programului vor primi câte 500 de lei pe lună.

Dosarele de candidatură se depun de astăzi, 16 august 2021, până la data de 𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔:𝟎𝟎, 𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐮𝐥, str. Gheorghe Şincai, nr. 2.

CE acte trebuie depuse pentru obținerea unei Burse Nosa

Dosarul care se depune pentru obținerea Bursei Nosa trebuie să conțină:

  • cerere prin care se solicită acordarea bursei de merit „Nosa”;
  • curriculum vitae al candidatului;
  • copie după actul de identitate al candidatului;
  • copie după diploma de bacalaureat;
  • copie după foaia matricolă pentru toţi anii de învăţământ liceal;
  • adeverinţa de înscriere în anul I, eliberată de secretariatul facultăţii;
  • acte doveditoare pentru fiecare din performanţele şcolare obţinute pe parcursul studiilor liceale la diverse concursuri școlare;
  • acte doveditoare care să ateste obţinerea locului I, II, III sau menţiune la Olimpiadele Internaţionale, certificate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, respectiv de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, după caz.

Cererea de înscriere se găseşte pe site-ul primăriei sau la Centrul de Relaţii cu publicul din str. Gheorghe Şincai, nr. 2.

ATENȚIE! Sunt eligibili numai candidaţii cu domiciliul în municipiul Bistriţa şi care au absolvit unul din liceele sau colegiile din municipiu.

Care sunt obligațiile celor care obțin Burse Nosa

Atunci când li se va cere, beneficiarii bursei de merit „Nosa” vor participa la conferinţe, sesiuni de comunicări şi alte evenimente importante organizate de către Primăria municipiului Bistriţa, cum ar fi: Ziua Tineretului, Zilele Bistriţei,Premiile anuale ale municipiului Bistriţa, etc.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.