18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

O bunicuță a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa i-a ars din temelii! AJUTĂM?!?

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă în Rusu Bârgăului. O bunicuță și-a văzut casa făcută scrum, din temelii. O ajutăm cu un acoperiș deasupra capului?!?

E vineri, 30 iulie 2021, puțin înainte de ora 09.00. Sună alarma și printr-un apel la 112 pompierii sunt chemați de urgență în Rusu Bârgăului. O casă de locuit ARDE.

Salvatorii ajung rapid, sar în foc să scoată butelia de gaz pentru a preveni o explozie, în timp ce udă anexele și locuințele din vecinătate pentru ca focul să nu se extindă.

Se luptă cu flăcările dar, din păcate, deznodământul nu este unul bun pentru proprietara casei. „Agoniseala de-o viață” i-a fost făcută scrum, din cauza efectului termic al curentului.

FOTO/VIDEO- Rusu Bârgăului: Casă făcută scrum, deși pompierii s-au băgat în flăcări să scoată butelia de gaz din interior

Irina Neamțiu a rămas astfel fără casa în care locuia singură, din 2019 de când i-a murit soțul.

Stă în comună la noi de vreo 30 de ani, iar acum e pensionară. A lucrat la Primăria Bistrița înainte. E văduvă de vreo doi ani și locuiește singură. Are un băiat de vreo 40 de ani, necăsătorit, e plecat în Spania”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Josenii Bârgăului, Nicolae Vrîncean.

Administrația locală a făcut, imediat după incendiu, o solicitare pentru 30 metri cubi de lemn, ca să îi dea femeii ca și ajutor. Iar azi, utilajele primăriei au fost acolo și au curățat zona, ca să se poată ridica o nouă construcție.

Doar că… nu sunt materialele necesare.

Aici puteți interveni voi, cei cu inima mare!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!