20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

„De ce ne vaccinăm?” – Cartea pentru cei mici oferită de Ana Dragu, după experiența Covid19

După experiența infectării cu Covid19, Ana Dragu oferă copiilor o cărticică utilă și distractivă: „De ce ne vaccinăm?” Cartea poate fi descărcată gratuit și cuprinde explicații pe înțelesul copiilor, dar și jocuri de cuvinte sau planșe de colorat.

Ana Dragu, psiholog clinician și coordonator al activității Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, le-a pregătit o surpriză celor mici. Este vorba despre o carte distractivă, ușor de parcurs și foarte utilă. 

Am creat o poveste socială pentru copii în general, dar în special pentru copiii diagnosticați cu autism și alte nevoi speciale. Este o cărticică cu jocuri, cu imagini de colorat și cu informații pe înțelesul celor mici”, a explicat Ana Dragu.

Cartea se poate descărca gratuit AICI.

Ana Dragu a explicat pentru Bistrițeanul.ro că nu este prima cărticică de acest fel. Psihologul clinician a realizat ceva asemănător și pe tema bullying-ului sau a incluziunii în școli și grădinițe. Atâta doar că nu le-a făcut publice pe internet, acestea fiind destinate copiilor care suferă de afecțiuni din spectrul autist.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...