-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

„De ce ne vaccinăm?” – Cartea pentru cei mici oferită de Ana Dragu, după experiența Covid19

După experiența infectării cu Covid19, Ana Dragu oferă copiilor o cărticică utilă și distractivă: „De ce ne vaccinăm?” Cartea poate fi descărcată gratuit și cuprinde explicații pe înțelesul copiilor, dar și jocuri de cuvinte sau planșe de colorat.

Ana Dragu, psiholog clinician și coordonator al activității Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, le-a pregătit o surpriză celor mici. Este vorba despre o carte distractivă, ușor de parcurs și foarte utilă. 

Am creat o poveste socială pentru copii în general, dar în special pentru copiii diagnosticați cu autism și alte nevoi speciale. Este o cărticică cu jocuri, cu imagini de colorat și cu informații pe înțelesul celor mici”, a explicat Ana Dragu.

Cartea se poate descărca gratuit AICI.

Ana Dragu a explicat pentru Bistrițeanul.ro că nu este prima cărticică de acest fel. Psihologul clinician a realizat ceva asemănător și pe tema bullying-ului sau a incluziunii în școli și grădinițe. Atâta doar că nu le-a făcut publice pe internet, acestea fiind destinate copiilor care suferă de afecțiuni din spectrul autist.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...