12.2 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

De frica examenului pentru permis auto, și-a trimis prietenul în loc!

Ziua de 1 aprilie s-a dovedit nefastă pentru un bărbat din Petriș care a încercat să-și „salveze” prietenul de stresul examenului pentru permis auto. Cum l-au pedepsit oamenii legii:

Nu a fost păcăleală de 1 aprilie și, pe deasupra, a costat cam mult. Un tânăr de 32 de ani din Petriș s-a prezentat la Prefectură, pentru a susține examenul pentru dobândirea permisului de conducere categoria B.

Bărbatul s-ar fi folosit de o altă identitate. S-a legitimat cu actul de identitate al unui bărbat de 44 de ani din Moruț, vrând probabil să-l scutească de stresul examenului.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.  

Foto deschidere @ Ora de Sibiu

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...