30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO – Suciu: CE a făcut Dolha după ce i s-au plâns cei din HORECA? A trimis controalele călare pe ei!

Deputatul Daniel Suciu a aruncat acuzații asupra prefectului, după ce a primit informații că acesta ar fi trimis controale la cei din HORECA, în urma protestelor. „Nu sunt destul de pedepsiți, ca să mai trimiți și controale peste ei?!?”, a întrebat Daniel Suciu.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul partidului, deputatul Daniel Suciu a aruncat acuzații asupra prefectului Dolha.

După ce timp de câteva zile au avut loc proteste ale celor din HORECA, și nu numai, dar și după întâlnirea prefectului cu reprezentanți ai acestui domeniu, social democratul a primit informații că prefectura a „răspuns” trimițând controale.

Vreau să îl întreb și eu pe domnul Dolha, care au fost temele, instituțiile implicate și planul de control comandat de domnia sa după întâlnirea cu cei din Horeca? Nu cumva aceștia s-au trezit călăriți de comisiile trimise în control? Îl întreb și eu public! Ba să știți că așa a fost, și așa este”, a declarat Daniel Suciu.

Acesta l-a atacat pe prefect și cu privire la recentele sale fotografii în care apărea în control în județ, pentru a vedea care e situația deșeurilor aruncate aiurea.

„Nu mai bine trimitea cohoartele de 5-6 persoane în cotrol pe cursurile de apă, decât călare pe cei din HORECA? NU mai bine vorbea frumos cu ei? Nu sunt destul de pedepsiți și așa, ca să te mai duci și tu în control?”, a reacționat deputatul social democrat Daniel Suciu.

Întreaga „acuzație”, în video e mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...