7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

VIDEO – Suciu: CE a făcut Dolha după ce i s-au plâns cei din HORECA? A trimis controalele călare pe ei!

Deputatul Daniel Suciu a aruncat acuzații asupra prefectului, după ce a primit informații că acesta ar fi trimis controale la cei din HORECA, în urma protestelor. „Nu sunt destul de pedepsiți, ca să mai trimiți și controale peste ei?!?”, a întrebat Daniel Suciu.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul partidului, deputatul Daniel Suciu a aruncat acuzații asupra prefectului Dolha.

După ce timp de câteva zile au avut loc proteste ale celor din HORECA, și nu numai, dar și după întâlnirea prefectului cu reprezentanți ai acestui domeniu, social democratul a primit informații că prefectura a „răspuns” trimițând controale.

Vreau să îl întreb și eu pe domnul Dolha, care au fost temele, instituțiile implicate și planul de control comandat de domnia sa după întâlnirea cu cei din Horeca? Nu cumva aceștia s-au trezit călăriți de comisiile trimise în control? Îl întreb și eu public! Ba să știți că așa a fost, și așa este”, a declarat Daniel Suciu.

Acesta l-a atacat pe prefect și cu privire la recentele sale fotografii în care apărea în control în județ, pentru a vedea care e situația deșeurilor aruncate aiurea.

„Nu mai bine trimitea cohoartele de 5-6 persoane în cotrol pe cursurile de apă, decât călare pe cei din HORECA? NU mai bine vorbea frumos cu ei? Nu sunt destul de pedepsiți și așa, ca să te mai duci și tu în control?”, a reacționat deputatul social democrat Daniel Suciu.

Întreaga „acuzație”, în video e mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...