11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Șocat de numărul mare de agresiuni sexuale, un antrenor de arte marțiale reacționează: oferă curs GRATUIT de autoapărare!

Tot mai multe bistrițence s-au plâns că au fost agresate sexual în locuri publice. În urma articolului apărut în Bistrițeanul.ro, un antrenor de arte marțiale a sărit în ajutor. „Doritoarele pot veni weekendul viitor la un curs gratuit de autoapărare!”, a transmis Bogdan.

În acest an, 11 femei din Bistrița au depus plângere la poliție deoarece au fost agresate sexual în locuri publice din oraș. Numărul acestora e însă mult mai mare, unele neavând curajul să facă sesizări.

Agresată sexual în Parcul Mare! Sunt tot mai multe plângeri de acest gen

În urma articolului publicat de Bistrițeanul.ro, un antrenor de arte marțiale s-a oferit să le ajute pe bistrițence.

Vreau să ofer doritoarelor, doamnelor și domnișoarelor, un curs gratuit de autoapărare. Să sperăm că nu vor avea nevoie de cele învățate, dar la cum merg lucrurile în Bistrița, ar fi bine să fie pregătite. Așa că îmi pun la dispoziție un weekend. Weekendul viitor”, a transmis reporterilor Bistrițeanul.ro, Bogdan Todică, antrenor la CS Mushin Dojo Bistrița.

Astfel, sâmbătă, 24 septembrie 2022, de la 10.00 – 13.00, bistrițencele, indiferent de vârstă, care doresc să învețe câteva mișcări și principii de bază în autoapărare, sunt așteptate la Clubul Mushin Dojo.

Conform informațiilor de pe site, la CS Mushin Dojo se învață Aikido, arte marțiale, Brazilian Jiu Jitsu, cursuri de autoapărare.

Ar fi bine ca persoanele care doresc să participe la acest seminar gratuit să anunțe, printr-un comentariu la postarea/știrea voastră. Pot și să mă sune la numărul de telefon 0745 026 156. Important e să știu că vor fi persoane care vor participa”, a mai spus Bogdan Todică.


Adresa este Drumul Cetății (drumul de centură) nr. 2 (după google) nr. 65 (după Primăria Bistrița) etajul 2. Clădirea văzută de afară arată așa:

UPDATE

S-a creat o pagină de Facebook a evenimentului, așa că vă puteți anunța interesul de a participa și acolo: Curs autoapărare

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Si melitia ce face? Daca vreo femeie îi da un picior in cap la dobitoc,dealtfel merita si asta cade si da cu capul de vreo bordura si mierleste? Îi face melitia dosar penal?Umbla biata femeie la declaratii,isi ia avocat si altele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...