11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

Șase handbaliste ale Gloriei, selecționate pentru „Trofeul Carpați”

Șase handbaliste din echipa de senioare a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au fost selecționate pentru a face parte din echipa națională a României de handbal feminin. Lotul va avea primul „examen” la „Trofeul Carpați”.

Competiția cu un istoric impresionant va fi organizată la Bistrița, în premieră, iar autoritățile județene speră ca noua Sală Polivalentă din Unirea să primească „linie verde” de funcționare înainte de finalul lunii septembrie.

„Trofeul Carpați” se va desfășura între 29 septembrie și 1 octombrie.

Florentin Pera, selecționerul naționalei, a ales șase jucătoare ale Gloriei pentru trofeu. Gloria va reprezenta România prin Yuliya Dumanska, Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu, Bianca Bazaliu, Cristina Laslo și Laura Pristăvița.

Prima acțiune a naționalei este controlul medical din 18 și 19 septembrie de la Institutul National de Medicină Sportivă din București.

Pe lângă naționala României, la turneu participă și reprezentativele similare din Austria, Serbia și Spania.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...