20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Decât să educăm, mai bine betonăm: Soluția ”beton” găsită de autorități pentru spațiul verde de lângă stațiile taxi

Activiștii de mediu au sărit ca arși când au văzut ultima ”lucrare„ a autorităților locale. Spațiile verzi sunt betonate în zonele unde există stații de taxi.

Ultima ”lucrare” a autorităților locale a pus pe jar activiștii de mediu. Pentru zonele în care stațiile de TAXI sunt lângă spațiul verde, s-a găsit o soluție…beton.

Mai exact, spațiul verde dispare în favoarea dalelor de beton și a pietrișului.

Astfel, în loc să educe bistrițenii să NU calce pe spațiul verde, mai bine se optează pentru distrugerea lui.

Activistul Marius Bălan susține că ar fi vorba de o solicitare a celor de la TAXI, pe motiv că bistrițenii intrau cu păpucii murdari în mașini.

Am stat de vorbă cu muncitorii  care mi-au spus că este o comandă cerută de patronii de TAXI, pe Independenței, peste drum de BIG, unde s-a executat un adevărat PERON lung de 100m pe spațiul considerat VERDE, dar neînregistrat.

Cică se suia lumea în mașinile taxi cu noroi pe papuci.
Însă ce este revoltător, după cercetarile mele, este faptul că aceste lucrări făcute de DSP sunt fără Autorizație, Certificat de Urbanism, dar și fără aviz de Mediu de la APM” susține Marius Bălan.

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Acest pavaj este pus de directia de servici publice unde este angajat un activist de mediu
  PENTRU CE A FOST ANGAJAT ALA ACOLO….SA TAIE IARBA LA CAINI?
  Daca vrei sa i inchizi gura unui activist de mediu….angjeaza-l!
  Angajati l si pe BALAN LA PRIMARIE …la urbansim sa si dea autorizatia!!

 2. Acele pavaje sunt total gresit acolo . Acele pavaje au spatiu pentru a creste iara printer SA se considere niste pavaje eco, dar cum poti monta acolo ASA ceva cand SE stie CA acele pavaje au gaurile instabile si Mari si destul de moAle pamantul care AR trebui SA IL umple, prin consecinta cand esti doamna sau domnisioara si porti tocuri va urez mult succes SA luati UN taxi de pe acele capcane. Si daca cumva va accidentati SA nu ezitati SA dati primaria bistrita in judecata caci ei le-au pus acolo Fara studio de caz si siguranta pietonilor.

  • Încet, încet dispare verdeața, dispare copaci vom ajunge o țară betonată, alți cheltuiesc milioane de dolari pentru un spațiu verde…!🌳🌳🌳🌳☘️☘️☘️☘️🍀🍀🍀🍀🌼🌼🌼🌼🌸🌸🌸🏞️🏞️🏞️🏞️ Acestea vor fii o amintire pentru urmașii noștri…!😠😠😠😠😠😢😢😢😢😠😠😠😢😢😠😠😢

 3. Vom ajunge o țară betonată… și la Năsăud vor să distrugă parcul central, singurul parc pe care îl mai avem verde…! Toată lumea îl apreciază parcul,unde s-au făcut milioane de milioane de fotografii cu mirii și lume multă de ISPAS LA NĂSĂUD..! Vom ajunge o amintire pentru urmașii noștri…Ce am avut și ce am pierdut…! Ne vor blestema urmașii, că nu le-am lăsat nimic un pic din ceva verde..!😠😠😠😠😢😢😢😢😢

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!