20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Decât să educăm, mai bine betonăm: Soluția ”beton” găsită de autorități pentru spațiul verde de lângă stațiile taxi

Activiștii de mediu au sărit ca arși când au văzut ultima ”lucrare„ a autorităților locale. Spațiile verzi sunt betonate în zonele unde există stații de taxi.

Ultima ”lucrare” a autorităților locale a pus pe jar activiștii de mediu. Pentru zonele în care stațiile de TAXI sunt lângă spațiul verde, s-a găsit o soluție…beton.

Mai exact, spațiul verde dispare în favoarea dalelor de beton și a pietrișului.

Astfel, în loc să educe bistrițenii să NU calce pe spațiul verde, mai bine se optează pentru distrugerea lui.

Activistul Marius Bălan susține că ar fi vorba de o solicitare a celor de la TAXI, pe motiv că bistrițenii intrau cu păpucii murdari în mașini.

Am stat de vorbă cu muncitorii  care mi-au spus că este o comandă cerută de patronii de TAXI, pe Independenței, peste drum de BIG, unde s-a executat un adevărat PERON lung de 100m pe spațiul considerat VERDE, dar neînregistrat.

Cică se suia lumea în mașinile taxi cu noroi pe papuci.
Însă ce este revoltător, după cercetarile mele, este faptul că aceste lucrări făcute de DSP sunt fără Autorizație, Certificat de Urbanism, dar și fără aviz de Mediu de la APM” susține Marius Bălan.

 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

 1. Acest pavaj este pus de directia de servici publice unde este angajat un activist de mediu
  PENTRU CE A FOST ANGAJAT ALA ACOLO….SA TAIE IARBA LA CAINI?
  Daca vrei sa i inchizi gura unui activist de mediu….angjeaza-l!
  Angajati l si pe BALAN LA PRIMARIE …la urbansim sa si dea autorizatia!!

 2. Acele pavaje sunt total gresit acolo . Acele pavaje au spatiu pentru a creste iara printer SA se considere niste pavaje eco, dar cum poti monta acolo ASA ceva cand SE stie CA acele pavaje au gaurile instabile si Mari si destul de moAle pamantul care AR trebui SA IL umple, prin consecinta cand esti doamna sau domnisioara si porti tocuri va urez mult succes SA luati UN taxi de pe acele capcane. Si daca cumva va accidentati SA nu ezitati SA dati primaria bistrita in judecata caci ei le-au pus acolo Fara studio de caz si siguranta pietonilor.

  • Încet, încet dispare verdeața, dispare copaci vom ajunge o țară betonată, alți cheltuiesc milioane de dolari pentru un spațiu verde…!🌳🌳🌳🌳☘️☘️☘️☘️🍀🍀🍀🍀🌼🌼🌼🌼🌸🌸🌸🏞️🏞️🏞️🏞️ Acestea vor fii o amintire pentru urmașii noștri…!😠😠😠😠😠😢😢😢😢😠😠😠😢😢😠😠😢

 3. Vom ajunge o țară betonată… și la Năsăud vor să distrugă parcul central, singurul parc pe care îl mai avem verde…! Toată lumea îl apreciază parcul,unde s-au făcut milioane de milioane de fotografii cu mirii și lume multă de ISPAS LA NĂSĂUD..! Vom ajunge o amintire pentru urmașii noștri…Ce am avut și ce am pierdut…! Ne vor blestema urmașii, că nu le-am lăsat nimic un pic din ceva verde..!😠😠😠😠😢😢😢😢😢

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!