26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

Delgaz Grid extinde rețeaua de gaz din Bistrița-Năsăud. Investițiile depășesc 10 milioane de lei

Delgaz Grid se pregătește să investească peste 10 milioane de lei în proiecte pentru modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe o lungime de peste 38 de kilometri în județul Bistrița-Năsăud.

Delgaz Grid este o companie de distribuție din cadrul Grupului german E.ON care operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din România, mai exact în Transilvania și Moldova.

Rețeaua de gaz din Bistrița-Năsăud a fost extinsă anul trecut cu 48 de kilometri, din care 11 au fost înlocuiți cu conducte și branșamente gaz. Cele mai mari proiecte de înlocuire a rețelei de gaz s-au desfășurat în localitățile Buza, Beclean și Ghinda.

Anul acesta, Delgaz Grid anunță desfășurarea a șapte proiecte care valorează peste 10 milioane de lei, dedicate modernizării sistemului de distribuție al gazului pe o lungime de 38 de kilometri.

Anul acesta s-au făcut deja investiții însemnate, transmite compania, prin instalarea branșamentelor de gaze în Milaș (aproximativ 16kilometri), Bistrița (aproximativ 15 kilometri) și Urmeniș (aproximativ 5 kilometri).

“Modernizarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale sunt prioritare și anul acesta. Scopul investițiilor este creșterea calității serviciilor, atât în ceea ce privește continuitatea, cât și siguranța. Totodată urmărim să creștem numărul clienților racordați la rețea pentru a beneficia de gaze naturale. Pentru distribuția de gaz am alocat în acest an la nivelul întregii companii circa 380 de milioane de lei, în creștere cu 50 de milioane de lei față de anul trecut”, declară Petre Stoian, directorul general adjunct al Delgaz Grid.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Intre extindere si modernizare…care e una si care e alta? Consider ca cele 10 milioane sunt doar pe modernizare…unde se fac extinderi?????… ei fac un fel de termoizolare la casele lor…adica investitii interne…DIN BANII NOSTRI

  2. Am facut o cerere de racordare acum 2 ani, recent mi s-a comunicat sa refac cererea deoarece s-a schimbat legea, multumesc Delgaz Grid, sunteti incompetenti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...