16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Cum au ajuns niște copii din Beclean să viziteze celebrul centru spațial NASA din SUA

Micii robotiști de la Esentza Kids au vizitat centrul spațial de la NASA, la Houston, SUA. Tinerii reprezintă România la Campionatul Mondial de Robotică.

Cu ocazia organizării Campionatului Mondial de Robotică de la Houston, Statele Unite ale Americii, între 20 și 23 aprilie, tinerii echipei Esentza Robotics au vizitat centrul spațial al NASA.

Pentru cei mici urmează zilele de concurs în care își vor pune la bătaie cunoștințele și, cu ajutorul robotului pe care îl au, vor strânge puncte pentru a se clasa pe un loc superior în clasamentul mondial.

„Micuța, dar inimoasa echipă Esentza Kids participă din partea României la acest festival. Primul lucru pe care robotiștii l-au făcut la Houston a fost vizitarea centrului spațial al NASA. Urmează zilele de concurs. Le ținem pumnii!”, a transmis revista Esentza.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.