19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Cum au ajuns niște copii din Beclean să viziteze celebrul centru spațial NASA din SUA

Micii robotiști de la Esentza Kids au vizitat centrul spațial de la NASA, la Houston, SUA. Tinerii reprezintă România la Campionatul Mondial de Robotică.

Cu ocazia organizării Campionatului Mondial de Robotică de la Houston, Statele Unite ale Americii, între 20 și 23 aprilie, tinerii echipei Esentza Robotics au vizitat centrul spațial al NASA.

Pentru cei mici urmează zilele de concurs în care își vor pune la bătaie cunoștințele și, cu ajutorul robotului pe care îl au, vor strânge puncte pentru a se clasa pe un loc superior în clasamentul mondial.

„Micuța, dar inimoasa echipă Esentza Kids participă din partea României la acest festival. Primul lucru pe care robotiștii l-au făcut la Houston a fost vizitarea centrului spațial al NASA. Urmează zilele de concurs. Le ținem pumnii!”, a transmis revista Esentza.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...