-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

Delice Pan livrează doar comenzile de Crăciun săptămâna viitoare! Comandă-ți ACUM din lista cu bunătăți:

Mai puțin de două săptămâni până la sărbătoarea Crăciunului. Sunt multe de făcut, tocmai de aceea Delice Pan îți sare-n ajutor. Cozonaci cu dublă umplutură, plăcinte delicioase și alte bunătăți de patiserie îți pun ei pe masă. Săptămâna viitoare lucrează EXCLUSIV pe comandă!

Sărbătoarea Crăciunului este o sărbătoare de familie, în care toți cei dragi stau în jurul mesei. Astfel că și bucatele sunt diversificate și „pe alese”.

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Nașterii Mântuitorului și mai sunt multe de făcut, așa că orice ajutor contează. Aici intervin cei de la Delice Pan, care promit să-ți ia ”din mâini” grija produselor de patiserie.

Aceștia vor pregăti, la cerința voastră:

  • Cozonaci Umpluti cu Nucă, Mac, Rahat, Ciocolată, Cacao
  • Plăcinte Umplute cu Măr, Brânză Dulce, Brânză Sărată, Urdă
  • Cozonac de Crăciun – Panettone
  • Cornulețe cu Gem
  • Covrigei
  • Fursecuri cu cocos
  • Saleuri
  • Haioșe

Cei de la Delice Pan vă pot pregăti produse de Post sau de Dulce, iar dacă nu vă puteți decide pe un tip de umplutură pentru cozonac, acceptă și provocarea unei combinații de gusturi.

Comenzile pot fi deja plasate, iar săptămâna viitoare – 19 -23 decembrie – angajații Delice Pan lucrează cu zor DOAR pentru bunătățile ce vor ajunge pe masa de Crăciun.

 

Sunați la 0785 449 007 și anunțați ce produse doriți să savurați, și ei vă pregătesc cu mâini harnice. Puteți intra și pe site-ul delicepan.ro sau pe pagina de Facebook Delice Pan.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.