4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Delicioasa mousse cu ciocolată, mascarpone și zmeură de la Cofetăria Cristina v-ar putea îndulci și vouă ziua…!

Minitorturile preparate cu atâta pasiune și pricepere la Cofetăria Cristina, ca și profiterolul sau delicioasele mousse cu ciocolată, mascarpone și zmeură au toate șansele să vă îndulcească definitiv ziua…!

Cheese Cake, Red Velvet (cu cremă cu brânză și mascarpone peste blatul cu unt și iaurt) sau poate chiar un tort de piersici, un tort Exotic sau un Pinguin? Acestea sunt doar câteva din produsele cu care specialiștii Cofetăriilor Cristina vă răsfață, în aceste zile amare.

Și dacă tot e de stat în casă – de ce să nu vă bucurați și de un desert special, cum scrie la carte? 

Sărbătoriții acestor zile, dar și bistrițenii care vor pur și simplu să transforme o zi anostă într-un deliciu, au acum ocazia să se bucure de o ofertă specială de prăjituri și torturi. Se poate comanda de pe o zi pe alta, iar condițiile de igienă sunt pe deplin respectate. 

La Cofetăria Cristina se pot face comenzi de marți până duminică, între orele 7:00 și 18:30, la numerele de telefon 0748.115.459 sau 0748.823.645.

Se livrează după orele 14:00. În oraș, transportul costă 5 lei. Comenzile de peste 30 de lei beneficiază de transport gratuit. Plata se va face numerar, pe baza bonului fiscal.

Produsele tradiționale de Paști nu vor lipsi nici în acest an din oferta Cofetăriei Cristina. Așa că bistrițenii care își doresc o masă de Paști așa cum se cuvine și cum tradiția o cere – pot apela la ei cu încredere:

Cofetăria CRISTINA: Sărbătorim Învierea cu pască, prăjituri de casă și cozonaci!

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...