30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Deputatul Bogdan Ivan: Ce a pățit Doina Pană, o formă de atac terorist !

Doina Pană a fost otrăvită cu mercur – aceasta a fost concluzia autorităților. Colegii de partid acuză tărăgănarea procesului de depistare a acestui fapt. „Este o formă de atac terorist, după părerea mea”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Social-democrata Doina Pană acuza că, pe când era ministru al Pădurilor a fost otrăvită cu mercur. Zilele trecute, la trei ani de zile de când au fost făcute acuzațiile, autoritățile au declarat oficial că bistrițeanca a fost otrăvită.

Mai multe detalii, aici:

Expertizele AU CONFIRMAT: Doina Pană a fost otrăvită cu Mercur

Întrebați în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează verdictul dat de autorități, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan au acuzat autoritățile că au tărăgănat procesul.

Ce am avut de vorbit la momentul respectiv, între noi, colegii și prietenii Doinei Pană, am făcut-o la momentul respectiv. Mi se pare incredibil, și o spun din capul locului, că au trecut aproape trei ani de zile până când o instituție a Statului să spună, negru pe alb, că un om a fost otrăvit. Nu un politician, nu un deputat, un om, înainte de toate. Este cu atât mai grav cu cât acest om a fost la momentul respectiv demnitar al Statului Român. Doamna Pană are toată susținerea și prietenia noastră, dar alte declarații nu mai dăm”, a precizat deputatul Daniel Suciu în cadrul conferinței de presă de la sediul PSD BN.

Tânărul său coleg a catalogat ceea ce a pățit Doina Pană drept o „formă de atac terorist”.

Din punctul meu de vedere, e o situație care m-a lăsat mască. Consider că e o formă de atac terorist, pentru că vorbim de un membru al Guvernului. Și nu văd nicio diferență între a otrăvi pe cineva lent, cu aceeași finalitate – de a muri – sau un atac armat. E o gravitate extremă, din punctul meu de vedere, și tergiversarea acestei expertize este una pe care nu o înțeleg. Îi urez sănătate doamnei Doina Pană. Și sper ca instituțiile Statului care trebuie să-și facă treaba pe aceste zone – să-și facă treaba!”, a declarat deputatul Bogdan Ivan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...