-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Deputatul Daniel Suciu, atac dur la adresa lui Cristian Ghinea: Tu vorbești?

Deputatul Daniel Suciu a comentat pe marginea schimbului de replici între fostul ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, și actualul ministru al Sănătății, Alexandru Rafila.

Potrivit Digi24, disputa a pornit de la investițiile în spitale din bani europeni. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Ghinea a spus despre Rafila că este „puturos”. Că PSD și ministrul Sănătății caută „să găsească scuze și să inventeze pretexte” ca să nu construiască spitale. „Este o mare confuzie, spitalele regionale nu sunt finanțate din PNRR”, a fost replica ministrului Rafila. Acesta a spus despre Cristian Ghinea că se aștepta să aibă „cei șapte ani de acasă”.

Deputatul Daniel Suciu a reacționat, la rândul său, postând: Ghinea?! Tu? Tu vorbești? Numele tău pentru milioane de români înseamnă nesimțire, aroganță, minciună și sărăcie.

Pentru Ghinea, omul negru care a aruncat o piatră și acum alții se chinuie să o scoată, milioanele de euro pentru consultanță, pe care evident că ii va accesa și domnia sa, reprezintă doar detalii!

Nu știam unde sălăsluiește filantropia! Fix la tine, Ghinea! Dar cât de proști ne crezi să spui că tu faci doar platforme, site-uri ca să urmărești proiectele?

Hulpav ai fost, hulpav pe bani ești și acum, dar prețul nesimțirii tale pentru pensionari este prea mare. I-ai vândut pe bunicii noștri fără să clipești și acum vorbești, tu, de puturoși?”, a conchis deputatul Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Danele tu de ce esti in stare? Nevasta-ta tot la stat lucreaza? Frate-to tot la stat lucreaza?
    PSD si PNL aveti sansa sa dovediti ca va pricepeti la ceva.
    aveti sansa sa faceti chestii mari si voi doar gargara de 2 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: