18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Deputatul Daniel Suciu, în vizită la președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și deputatul Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților, s-au întâlnit ieri la Chișinău cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova. Ce mesaj au transmis:  

O zi plină în Republica Moldova, alături de frații noștri într-o perioadă extrem de complicată, având în vedere războiul din Ucraina.

În toate discuțiile noastre cu Igor Grosu, președintele Parlamentului vecin, Natalia Gavriliță și Maia Sandu, premierul și președintele Moldovei, am reconfirmat sprijinul total al României pentru parcursul european asumat de omologii noștri.

Și nu puteam să nu avem o întâlnire de suflet cu Mitropolitul Petru al Basarabiei, trăitor al ortodoxiei române pe meleagurile lui Ștefan cel Mare și Sfânt”, a transmis deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Acest Daniel Suciu, in primul mandat de parlamentar a fost purtător de cuvânt (si de geantă) a lui Valeriu Zgonea- cel care se autointitulase „colegul lui Mihai Viteazul”. In cel de-al doilea mandat de deputat a devenit purtător de geantă a lui Liviu Dragnea. Si pentru că, in general s-a comportat ca un câine credincios stăpânului, de data asta a fost recompensat cu functia Vicepreședinte al Camerei Deputaților, devenind mâna dreaptă a lui Marcel Ciolacu,
    Asadar, in acest caz Daniel Suciu a făcut parte dintr-o delegatie condusă de președintele Camerei Deputatilor , Marcel Ciolacu, care a efectuat o vizită la Chișinău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...