27.3 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

FOTO: Băieții de la Crazy Snails au urcat pe podium și la categoria ”patru roți”

Au trecut de la două roți la patru roți. Băieții de la Crazy Snails au reușit să urce pe podium și la această categorie, la competiția din weekend. Îi așteaptă și noi provocări:

La Adâncata a avut loc în acest weekend etapa a doua a Campionatului Național de Time Attack, desfășurată pe circuitul Motorpark România.

Bistrița a avut și ea reprezentanți, pe băieții de la Crazy Snails.

”Echipa formată din Mihai Ilieș și Sorin Mureșan, echipă a Clubului Crazy Snails Bistrița, revine într-un nou format. De această dată a trecut de la cursele pe două roți la cele pe patru roți. ROTAC 2022, denumirea sub care e cunoscută competiția ce a avut loc în weekend, se desfășoară sub egida Federației Naționale de Automobilism Sportiv (FRAS). Constă în organizarea de curse de mașini exclusiv pe circuit. Campionatul a luat ființă în 2015. Acesta își organizează cele 5-6 etape anuale pe cele două circuite mari din țara noastră: Motorpark România și Transilvania Motor Ring (de lângă Tg.Mures), precum și pe circuitul de la Hungaroring” au transmis pasionații de motoare.

Băieții de la Crazy Snails au fost la cea de-a treia participare, concurând pe câte un model Mercedes-Benz C230 AMG, respectiv BMW E36 Coupe.

Ambii au reușit să urce pe podium, luând locul III în cele două probe. 

Mihai Ilieș a participat în cadrul clasei PRO cu modelul Mercedes, în timp ce Sorin Mureșan cu modelul BMW, la clasa CLUB PRO. În acest weekend, cei doi au reușit o clasare pe treapta a III-a a podiumului fiecărei clase.

Începând de anul trecut, piloții bistriteni sunt susținuți
  • atât de Primăria Bistrița
  • cât si de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud” au mai transmis cei de la Clubul Crazy Snails.
Următoarea etapă va avea loc în 9-10 iulie pe circuitul Transilvania Motor Ring de lângă Târgu Mureș. Pasionații de motorsport sunt așteptați să susțină echipa bistrițeană.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...